Întoarce-ţi o parte din bani împreună cu EuroCreditBank şi cashback.md!

фотография (4)

Vrei să faci cumpărături online și să primești o parte de bani înapoi ? Acum aceasta este posibil datorită unui acord de parteneriat încheiat de EuroCreditBank și proiectul www.cashback.md. Astfel, deținătorii de carduri emise de EuroCreditBank vor putea face cumpărături online și vor beneficia de o reducere de până la 7% în funcție de magazinul online ales. Aceasta va deveni o motivație puternică pentru dezvoltarea pieţii plăţilor electronice.

Tot ceea ce trebuie să faceţi, este să vă înregistraţi pe site-ul www.cashback.md, folosind contul dumneavoastră de Facebook, Google sau Twiter și cumpărați online din magazinele preferate accesând butonul pentru a primi cashback. La scurt timp, în contul dumneavoastră se va întoarce automat un anumit procent din banii cheltuiţi.

EuroCreditBank intervine ca un consultant pentru clienţii săi şi le oferă o modalitate simplă de a economisi mai mult cu fiecare achiziţie, indiferent de tipul mărfii sau serviciului, fie este vorba de rezervarea unui număr la hotel pentru vacanţă, un smartphone, notebook, etc.

Întoarce-ţi o parte din bani împreună cu EuroCreditBank şi cashback.md.

bancamea-cashback (1) (1)

Taguri: #Pay&Save
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente