După ce polițiștii de frontieră din cadrul Direcției Regionale EST au executat 22 de flotări în cadrul campaniei ”22 Push-up Challenge”, fiind provocați de către grănicerii ucraineni, a venit rândul Departamentului Poliției de Frontieră să își încerce forțele.

Astfel, polițiștii de frontieră, în comun cu conducerea Departamentului, au executat 22 de flotări în semn de solidaritate cu participanţii la acţiunile de luptă, afectaţi de Sindromul de Stres Posttraumatic.

„Suntem alături de colegii noștri din alte țări și îi îndemnăm să nu renunțe niciodată la luptă. Le transmitem mesajul că doar împreună putem face față tuturor provocărilor. În acest context, provocăm Inspectoratul Național de Patrulare să se alăture acțiunii „22 Push-up Challenge”, a declarat șeful Poliției de Frontieră, Fredolin Lecari.

Amintim că la începutul lunii februarie, grănicerii ucraineni din unitatea Belgorod – Dnestrovsk au provocat la flotări polițiștii de frontieră din Direcția regională EST. Provocarea a fost acceptată de 49 de angajați din diferite subdiviziuni ale Direcției, care au executat 22 de flotări.