(video) Basarabeanca Angelika Vee s-a afișat sexy în cel mai nou videoclip pentru piesa „Fastline”

Angelika Vee Fastlane

După un an în care a realizat mai multe producţii de succes, cântăreța şi compozitoarea basarabeancă Angelika Vee revine în 2017 cu un nou single „Fastlane”. Piesa este deja disponibilă pe toate platformele internaţionale de streaming şi download, inclusiv pe canalul de youtube al artistei.

„Fastlane” este o piesa sensibilă şi senzuală, cu influenţe R&B şi electro electro-soul, mixate de vocea puternică şi sexy a interpretei. Pentru această piesă, artista a colaborat cu producătorul elvețian Passenger 10.

Imaginile clipului prezintă diverse aspecte ale relaţiei dintre doi îndrăgostiţi care trec prin momente tensionante dar şi pline de pasiune. Eroina acestei poveşti este chiar frumoasa interpretă Angelika Vee. Filmările s-au desfășurat în mai multe locații din Los Angeles şi Chişinău, pe durata a câteva zile.

„Fastlane” vine la scurt timp dupa piesa “Sweet Madness” realizată în colaborare cu băieţii de la Sons of Maria. Melodia a depăşit 5 milioane de difuzări pe Spotify şi a fost inclusă în playlisturi de top atât în SUA cât şi în Europa.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente