(video) Mannequin Challenge a ajuns și la un punctul de trecere a Frontierei din Moldova

manequin

Ați auzit de Mannequin Challenge? Un trend viral în care toţi participanţii rămân nemişcaţi, asemenea unor manechine, în timp ce altcineva filmează scena. Iată, că trendul a ajuns și în Moldova, dar mai exact la Poliția de Frontieră. Astfel, la punctul de trecere Sculeni cinci jurnaliști, cinci operatori, trei bloggeri și mai mulți poliști de frntieră „au înghețat”.

În imaginile video putem observa că fiecare participant a rămas nemișcat în timp ce efectua o acțiune: controlul documentelor, verificarea mijlocului de transport, un stand up, discuții între polițiștii de frontieră, fotosesie ș.a..

Mai jos imaginile video:

Mannequin Challenge este o nouă tendință virală pe Internet. Aceasta constă într-un video în care oamenii rămân înghețați în acțiune la fel ca manechinele în timp ce este înregistrat un filmuleț. De obicei, pe fundal se aude piesa „Black Beatles” de Rae Sremmurd .

Hashtag-ul #MannequinChallenge a fost utilizat pe popularele platforme sociale Twitter și Instagram. Se presupune că fenomenul a fost început de către studenți din Jacksonville, Florida, pe 12 octombrie 2016.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente