La 6 ani de la lansare, Teatru-Spălătorie te invită la spectacolul „Nu ne-am născut în locul potrivit”

spalat

Pe 29 noiembrie 2016, Teatru-Spălătorie te invită la spectacolul „Nu ne-am născut în locul potrivit” de Alice Monica Marinescu și David Schwartz. 

Spectacolul vine să spună povestea refugiaților. Refugiații sunt cei care „nu aparțin”, iar pentru ei s-au formulat legi speciale, s-au înființat instituții, agenții și s-au construit adăposturi. Statele în care aceștia ajung adoptă legi prin care să îi diferenţieze de cetățeni, iar agențiile le dau numere de înregistrare. Pentru ei, conceptele precum drepturile omului sunt întotdeauna interpretabile, în acord cu interesul celor care le instrumentează. (Simina Guga, Gazeta de Artă Politică)

Mai multă informație despre spectacol găsiți aici.

Tot pe 29 noiembrie, Teatru-Spălătorie împlinește 6 ani de la lansare. Cu această ocazie, fondatorii vor să mulțumească celor care în ultimile luni au contribuit pe platforma Guvern24 pentru menținerea spațiului. Cu ajutorul donatorilor, ei au reușit să plătească întreținerea, chiria și să reînnoiască contractul de închiriere a spațiului. Campania de crowdfunding continuă.  A mai rămas o lună în care puteți contribui și susține teatrul. Puteți dona aici.

unnamed

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente