(video) Maia Sandu: Alegerile au fost organizate prost, dar NU vom permite să vă fure voturile

Maia Sandu
Foto: Privesc.eu

După închiderea secțiilor de votare, lidera PAS, Maia Sandu, a susținut o conferință de presă unde a menționat mai multe încălcări comise în ziua alegerilor. Sandu le-a mulțumit în special cetățenilor din Diasporă.

După o campanie murdară, am fost martori astăzi la o zi plină de încălcări și totuși noi nu ne-am lăsat intimidați. Ne-am prezentat la vot într-un număr foarte mare. Le mulțumesc tuturor cetățenilor care și-au făcut datoria civică și care au transmis un semnal clar autorităților. Ați demonstrat astăzi o mobilizare extraordinară, în pofida tuturor așteptărilor. Le mulțumesc cetățenilor din Diaspora care au parcurs mii de kilometri pentru a ajunge la secțiile de votare. Din păcate, aceste alegeri sunt organizate prost”, a declarat Maia Sandu.

Lidera PAS a ținut să amintească că a fost solicitată suplinirea numărului de buletine și mai ales deschiderea a noi secții de votare în regiunile unde sunt stabiliți mai mulți cetățeni din R. Moldova, dar acestea au fost ignorate. „Sute de oameni nu au putut să voteze. Sute de cetățeni care au stat în frig și ploaie nu au putut să voteze”, a menționat Maia Sandu.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Cristina Aramă
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente