(video) Pe urmele lui Lupu? Iurie Leancă: Mâine vom lua o decizie

Iurie Leanca

Candidatul la funcția de președinte din partea PPEM, Iurie Leancă, nu a luat încă o decizie dacă se retrage din cursa electorală a alegerilor prezidențiale. Declarațiile au fost făcute în cadrul unui briefing de presă.

„Decizia domnului Lupu ne-a luat pe toți prin surprindere fiindcă a schimbat mai multe elemente de pe palierul politic din Republica Moldova. A adus elemente noi.. După o dezbatere cu colegii, am ajuns la concluzia că mai avem nevoie de timp. Acum seara vom merge la sediu unde vom examina eventualele consecințe ale acestei decizii.

Mâine vom solicita informații de la fiecare raion pentru a cântări foarte bine și după care vom lua o decizie. Tot mâine în prima parte a zilei vom lua o decizie”, a declarat Iurie Leancă.

Precizăm că, astăzi 26 octombrie, candidatul la funcția de președinte din partea PDM, Marian Lupu și  candidatul socialiștilor, Igor Dodon, urmau să participe la o dezbatere electorală organizată de agenția Infotag. Însă cu o oră înainte de emisie, evenimentul a fost anulat.

La scurt timp, liderul PDM, Marian Lupu a susținut un briefing de presă unde a anunțat că se retrage din cursa electorală în favoarea Maiei Sandu pe motiv că are cele mai mari șanse să-l învingă pe Igor Dodon.

Lidera PAS, Maia Sandu, califică acțiunile PDM ca fiind un „gest disperat”. 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Cristina Aramă
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente