Silvia Radu reacționează: Maia Sandu făcea parte din Guvern când s-a furat miliardul

allmoldova

Candidatul la funcția de președinte al Republicii Moldova Silivia Radu i-a dat vineri o replică dură Maiei Sandu, care ar fi făcut aluzie că ar fi fost înregistrată ilegal la CEC. Radu a postat un comentariu pe pagina sa de facebook.

„Regret faptul că unii candidați vorbesc de duble standarde, în timp ce ei înșiși le aplică. Aici mă refer la furtul miliardului și doamna Maia Sandu, care făcea parte din Guvern când s-a produs frauda bancară. Îmi pare rău că cineva încearcă să-și mărească șansele electorale atacând alți competitori electorali. Mă refer la mine, când mi-a fost folosit numele într-un context categoric nepotrivit și nejustificat”, a menționat Silvia Radu într-o postare pe pagina de facebook, după ce Maia Sandu a criticat CEC pentru că a înregistrat încă patru „candidați-căpușă” în cursa electorală.

În același context, Silvia Radu a precizat că acesta este încă un motiv în plus pentru cetățenii Republicii Moldova să-și aleagă în funcția de Președinte al statului o persoană care nu face parte din cercul partidelor politice și al grupurilor de interese. „Funcția de președinte trebuie să aparțină poporului”, a conchis sursa.

Precizăm că, Silvia Radu a anunțat într-o conferință de presă participarea la scrutinul prezidențial din 30 octombrie.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente