(video) 10 TV un nou proiect mediatic a apărut în casele publicului din Republica Moldova

1
Foto: Facebook/ 10tv.md

Pe piața media din Republica Moldova a apărut un nou post de televiziune. Lansarea acestuia a avut loc astăzi, 10 septembrie 2016. Este vorba despre proiectul mediatic 10 TV, o colaborare între platforma Unionistă Acțiunea 2012 și Tinerii Moldovei, care vor difuza materiale create de UNIREA TV.

Emisiunea de lansare a postului de televiziune este un marator, care va dura circa opt ore, în care 60 de personalități din Moldova, dar și din România urmează să transmită un mesaj publicului.

„Unirea TV este o casă de producție care va furniza emisiuni pentru mai multe instituții de presă din Republica Moldova și din România” a menționat Constantin Codreanu, moderatorul emisiunii de lansare.

Silviu Tănase, directorul Ziarului „Timpul de dimineaţă”, a declarat anterior că circa 25% din spaţiul de emisie va fi retransmisiune televiziunea românească Naşul TV. Noul post va avea un studio la Chişinău şi un altul la Bucureşti. Vor fi organizate emisiuni de dezbateri şi analitice. „Nu va fi afiliat niciunui partid politic şi niciunei organizaţii. Va milita pentru promovarea şi păstrarea patrimoniului cultural, etnic şi lingvistic”, a spus Silviu Tănase. Vor mai fi difuzate emisiunile „7 zile în Europa”, „Ora de veghe”, „Cronica de noapte”. Tot de la Naşul TV se vor achiziţiona programele documentare.

Licenţa de activitate a fost acordată pentru o perioadă de 6 ani. Menționăm că în rețeaua de Moldotelecom postul de televiziune poate fi regăsit pe poziția 29, iar în rețeaua Starnet pe poziția 36.

Mai jos puteți urmări emisiunea de lansare:

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Elena Guțu
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente