11 recomandări de evenimente pentru duminică, 4 septembrie

banca1

O zi frumoasă vă dorim, plină de experiențe plăcute. Iată lista noastră de evenimente pentru 4 septembrie 2016.

#1. Sunday Long Run | Sporter Run

Duminică, 3 septembrie 2016, clubul de alergări Sporter Run invită toți doritorii să participe la un antrenament Long Run, sub conducerea antrenorului Vitalie Gheorghiță, câștigătorul probei de 42 km din cadrul Maratonului Internațional Chișinău. Ora întâlnirii: 08:30 Locul întâlnirii: parcul Dendrarium (la intrare). Taxa de intrare: 5 lei. Detalii în eveniment.

#2. Master-class: Colier în stil etno

La ora 11:00, la Biblioteca de Arte din Chișinău, detalii pe Facebook. 

#3. Cupa Tricolorului 2016

Data: 4 septembrie 2016, duminică. Ora: 13:30 (Citirea primei întrebări – la 14.00)
Locul: Terasa Paluba (Chişinău, str. 31 august 1989, lângă Liceul Gh. Asachi). Competiţie: cupă deschisă de Ce? Unde? Când? Taxă de participare: gratis. Organizator: Iulian Gramațki, cu susținerea Tinerilor Moldovei. Detalii în eveniment.

#4. Concert pentru melomani & Концерт для ценителей этнической музыки

O seară de emoții pozitive cu invitat special Shirzad Fataliev. La ora 16:00, la Filarmonica Națională a Moldovei, detalii pe Facebook. 

#5. Amintiri Din Copilărie.De-a V-ați Ascunselea

Duminică pe 4 vă așteptăm în parcul valea morilor să ne jucăm de-a v-ați ascunselea. Cred că descrierea e evidentă. La 16:30, la Valea Morilor, detalii în eveniment.  

#6. PARK ZONE

La ora 17:00, la Dendrarium, detalii pe Facebook. 

#7. Mexican Movie Night

În această duminică la 19:00, te așteptăm pe tine și prietenii tăi la „Seara filmului Mexican” în Tucano Brasil.
Ne vom aprofunda în tezaurul acestei țări și vom petrece sfârșitul săptămânii în compania oamenilor frumoși. Va avea loc rularea filmului „Frida” din anul 2002, în regia lui Julie Taymor. Frida Kahlo a trăit o viață îndrăzneață și fără compromisuri ca un revoluționar adevărat. Detalii în eveniment.

#8. LIFE

LIFE de Ion Borș, Nora Dorogan, Nicoleta Esinencu, Alice Monica Marinescu, Kira Semionov, Doriana Talmazan. Spectacol în română și rusă. La ora 19:00, la Spălătorie, detalii pe Facebook.

LIFE chestionează posibilitățile și limitele rezistenței individuale pe timp de război. În secolul în care bătăliile nu se mai duc și nu se mai cîștigă doar pe cîmpul de luptă. Ci ajung prin intermediul propagandei din mass media și din rețelele sociale chiar în ograda ta, transformînd pînă și grădinița împreună cu copilul tău într-o armă de luptă.

#9. Game Night at Smokehouse!

La ora 19:00, la Smokehouse, seară de jocuri de societate, detalii în eveniment. 

#10. Speed-Dating la Chișinău, înregistrează-te și participă!

Proiectul „Sufletul Pereche” organizează întâlniri rapide la care participă 10 bărbați și 10 domnișoare. La fiecare 5 minute bărbații își schimbă locul spre altă domnișoara conform acelor ceasornice, iar domnișoarele ramîn locului pânp la momentul în care toți invitații au făcut cunoștință. După ce toți invitații fac cunoștință între ei, ei trebuie să îndeplinească ancheta în baza căreia organizația va stabili câte perechi s-au format. Prin alte cuvinte „Sufletul Pereche” organizează Speed-Dating. La ora 21:00, la HOME Karaoke. Detalii pe #diez.

#11. A 9-A VIAȚĂ A LUI LOUIS DRAX 2D

Louis Drax este un băiat neobișnuit, inteligent și, în același timp, ciudat. În fiecare an este predispus la accidente violente, dar întotdeauna reusește să scape cu viata- aterizează ăn picioare ca o pisică. În ziua când a împlinit 9 ani, Louis s-a dus la picnic împreună cu părinții săi și a căzut de pe o stancă. Detaliile acestei întâmplari sunt învăluite în mister: mama sa a rămas șocată în urma accidentului, iar tatăl a dispărut. Louis va supraviețui miraculos, însă va rămâne in coma profunda. După o perioadă confuză ajunge la renumita clinică a doctorului Pascal Dannachet- clinică specială pentru bolnavii aflați în comă. A noua viață a lui Louis Drax prezintă istoria unei familii destrămate povestită prin vocile fiului aflat în comă, dar și a doctorului Dannachet, care va fi atras până la urma în universul ei.  Detalii pe pagina oficială 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente