La Orhei se vor acorda premii de 7 mii lei celor mai buni elevi din anul de învățământ 2016-2017

baloane1
Foto:Primăria Orhei

La 1 septembrie, în școlile și liceele din Orhei a avut loc primul sunet. Îmbrăcați de sărbătoare și foarte bucuroși, mii de elevi s-au prezentat la evenimentele festive dedicate primei zile de școală.

Viceprimarii și membrii Fracțiunii „Pentru Orhei” au fost prezenți în toate instituțiile de învățământ din Orhei. Aceștia au adresat mesajul de felicitare al Primarului Ilan Șor, transmis prin intermediul avocaților.

„Dragi elevi, Vă felicit cu începutul noului an școlar! Vă doresc ca acest an de învățământ să fie unul interesant, plin de cunoștințe noi și descoperiri frumoase. Sunt sigur că veți deveni buni economiști, juriști, artiști, profesori, medici și specialiști din diferite domenii și veți contribui la dezvoltarea și prosperarea orașului nostru, precum și la bunăstarea întregii țări. Voi sunteți viitorul Moldovei și viitorul nostru! Și în acest an, am decis să ofer, la finalul anului de studii, premii pentru cei mai buni elevi în sumă de 7 mii lei. Aceste premii trebuie să fie o motivație în plus pentru voi, stimați elevi, pentru a depune toate eforturile și a obține rezultate fructuoase”, a punctat edilul.

Amintim că premiile speciale pentru cei mai buni elevi din partea Primarului Ilan Șor vor fi acordate pentru al doilea an consecutiv.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente