7 recomandări de evenimente fără ploaie pentru vineri, 3 iunie

flowers1
Foto: Instagram/ @coouple_goalss

Vineri aproape începe odihna. Pentru a te pregăti util alege să mergi la unul dintre evenimentele pe care ți le recomandă echipa #diez.md.

#1. BiTEI 2016 

BiTEI

17:30 – ,,Când ploaia se va opri” Teatrul ,,Toma Caragiu’’ din Ploieşti, România la Teatrul ,,A.P.Cehov” (135 min f/p)

20:00 – ,,Vivaldi şi anotimpurile”, Teatrul Național din Târgu-Mureş, România la Teatrul Eugene Ionesco (75 min f/p)

Detalii pe #diez. 

#2. DescOPERĂ – Festival de Muzică Clasică în aer liber

descOperă

Pentru prima oară publicul este invitat să descopere muzica clasică în cea mai pitorească zonă de vacanță din Moldova!

Astfel, oaspeții festivalului vor avea minunata ocazie să asculte și să descopere frumusețea muzicii clasice într-un spațiu rural, parte a muzeului în aer liber “Orheiul Vechi”. Spectatorii se vor întoarce în timp și vor savura o atmosferă distinsă și nobilă alături de oameni pasionați de artă și cultură.

Festivalul va avea trei seri de spectacole: 3 iunie, ora 19.30, teatrul de vară Butuceni deschiderea oficială a festivalului concert „Strauss, in vizită la Butuceni”. Detalii pe #diez. 

#3. Târgul locurilor de muncă la UTM

UTM

Universitatea Tehnică a Moldovei invită companiile interesate să participe (gratuit) la Târgul locurilor de muncă, organizat pentru studenţii/absolvenţii Universităţii pe 3 iunie 2016 (str. Studenţilor 9, or. Chişinău).

Înregistrarea participanţilor: ora 8.30 – 9.30. Detalii pe #diez.

#4. Spring Art Exhibition

Spring Art

Alianța Franceză din Moldova prezintă expoziția colectivă „Primăvara” a pictorilor Mireana Hmelnițkaia, Anastasia Sidorenco, Andrei Șimanschi și Adriana-Mirabela Gajos. Vernisarea va avea loc la 3 iunie, or 19:00, la Alianța Franceză (str. Sfatul Țării 18). Detalii în eveniment. 

Tema expoziției este primăvara și nu se limitează doar la descrierea naturii ci și la starea de primăvară din suflet. Este o temă comună pentru toți acești artiști dar pe care fiecare o abordează în felul său unic. Îndrăgostire, înflorire, începutul vieții au devenit o temă pentru convorbire în limba artei plastice.

#5. Only Girls In Techno

T5 Bar

MICHELY MOORE, KRISTINA VIXEN, IUNNA BARBIE, la ora 22:00, la T5 Bar. Detalii pe Facebook. 

#6. Chiștok Party

Chiștok Party

Fumători din toate colțurile Moldovei, uniți-vă! Nu este o chemare la nerespectarea legii, doar la chestionarea modului în care aceasta poate fi pusă în practică. Ne amintim de prima țigară și ne imaginăm în ce condiții o vom fuma pe ultima.

Fumăm afară, 10 metri mai sus de intrarea în spălătorie. Azi vom măsura, mâine vă vom anunța. Detalii în eveniment. 

#7. WARCRAFT: ÎNCEPUTUL 3D la Patria

Lupte cumplite zguduie planeta Azeroth, căci oamenii trebuie să înfrunte orcii pentru a înclina o dată pentru totdeauna balanța unei confruntări milenare. Oamenii se unesc în Alianța condusă de Anduin Lothar (Travis Fimmel), un erou de război care a sacrificat totul în luptă. Cu regele Llane Wrynn și regina Taria de partea sa, Anduin trebuie să facă tot ce-i stă în puteri pentru ca omenirea să câștige războiul. De cealaltă parte a baricadei se află Orgrim, liderul Hoardei de orci, și el dispus să sacrifice. Detalii pe pagina oficială. 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente