Campanie organizată de studenți: Donează pentru confecționarea perucilor copiilor bolnavi de cancer

cutiadecarton, doneaza par copilasilor, 3
Foto:cutiadecarton.blogspot.com

Trei studenți de la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj, printre care și basarabeanca Felicia Macaleț, au pus la cale fapte mari. Astfel, Felicia alături de colegii ei, Danci Cristian și Ramona Măniceanu, cu toții studenți la Comunicare și Relații Publice, au dat start unei campanii publice ce are ca scop strângerea de fonduri pentru confecționarea perucilor pentru copiii bolnavi de cancer.

Evenimentul are loc în cadrul cursului de Comunicare Publică a profesorului Răzvan Cherecheș.

„De ce nu strângem păr?! Pentru că, în urma afilierii cu organizația DPC (Donează Păr Copilașilor ) am înțeles că ei deja au colectat peste 2000 de cosite în România, dar nu au fondurile necesare pentru confecționarea perucilor, deoarece costurile sunt destul de ridicate. Chiar dacă au obținut o reducere considerabilă, acestea variază între 400 și 1400 RON”, a menționat Felicia Macaleț, basarabeancă studentă la Cluj.

Astfel, tinerii au organizat un eveniment în urma căruia toți banii strânși de pe bilete vor fi donați pentru confecționarea perucilor. Ulterior, perucile confecționate vor fi distribuite aleatoriu.

Dacă sunteți în trecere prin Cluj, nu ezitați să intrați la eveniment. Mai multe detalii aflați aici.

13096316_278240522513944_4612925795005153026_n

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente