Devino un erou din Games of Thrones pe Facebook. Noua aplicație te transformă în White Walker

1
Foto:mediafax.ro

Compania HBO a lansat o aplicație pe Facebook prin care provoacă fanii serialului „Urzeala tronurilor/Game of Thrones” să se transforme în zombie, modificându-și fotografia de profil, transmite mediafax.ro.

Noul sezon va avea premiera pe 25 aprilie. În acest timp creatorii serialului doresc să îi țină pe fani aproape de lansare, de personaje și de viața filmului. Astfel, televiziunea HBO îndeamnă fanii să se transforme în White Walker prin intermediul aplicaţiei şi să le arate prietenilor cum este să faci parte din tărâmul iernii eterne.

Pentu a „privi lumea prin ochi de gheaţă”, accesaţi acest link. Aici fanilor li se cere să încarce o poză sau să aleagă poza pe care o au deja la profil. Pozei i se aplică un filtru albastru, conturul ochilor este înnegrit, iar culoarea ochilor este schimbată într-o nuanţă de bleu electric.

Reamintim că serialul revine cu al VI-lea sezon pe 25 aprilie. De asemenea, din 27 aprilie, HBO lansează talk-show-ul „Despre Urzeala tronurilor/ After the Thrones”, un program care va oferi o perspectivă amuzantă asupra detaliilor observate în cele mai recente episoade şi ai cărui prezentatori vor elabora tot felul de teorii (absurde…sau nu) referitoare la viitoarele episoade.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Elena Guțu
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente