Elefant – magazinul online al lui Ion Sturza își deschide o filială în Moldova

elefantcollage

Ion Sturza, fondatorul și președintele al Fribourg Investments, fondul de investiții care deține site-ul românesc elefant.ro își extinde afacere on-line și în Republica Moldova (elefant.md). Oficiul urmează să fie inaugurat pe bulevardul Grigore Vieru, în apropierea Teatrului Eugene Ionesco. Cel puțin așa reiese din mai multe fotografii care ne-au fost transmise la redacție.

După doi ani de teste, se pare că, fostul prim-ministru al Republicii Moldova a decis totuși că este oportun ca Elefant.ro să treacă Prutul. „Suntem în perioada de teste. Avem câteva zeci de clienți care testează să cumpere de pe site-ul nostru Elefant.md. Noi încă suntem după gardul Uniunii Europene. Legislația vamală și fiscală este total diferită. Pentru a face exporturile către Republica Moldova sunt anumite impedimente tehnice, fiscale, organizatorice pe care trebuie să le facem cu o precizie foarte mare. Cred că după o perioadă de testare, luna aceasta și luna viitoare, vom fi operaționali. Clienții din Republica Moldova vor putea face comenzi pe site-ul elefant.md în lei moldovenești și livrările vor fi făcute la domiciliu sau la adresele indicate”, a declarat Sturza pentru Agora încă în 2014. 

Platforma a fost lansată în iunie 2010 și este cea mai cunoscută investiție a lui Ion Sturza făcută în România, fiind  cel mai mare retailer online de carte de pe piața locală, care în ultimii ani s-a repoziționat ca un mall al familiei.

Site-ul magazinului on-line încă nu este disponibil. Oferta de produse ar umra să fie aceeași ca pentru România.

elefant

elefant2

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente