Antreprenorii străini care trăiesc în Moldova au creat o alianță care să-i ajute în afaceri

fsea2collage

În Moldova sunt mai multe persoane străine care încearcă să facă afaceri. Acest lucru nu este mereu ușor din cauza sistemului întortocheat, birocrație și corupție. Astfel pentru a se ajuta reciproc mai mulți antreprenori au creat Foreign Small Enterprise Alliance (FSEA).

Cine sunt fondatorii

 

FSEA
FSEA

Fondatorii alianței sunt: David Smith de la Smokehouse (citiți aici cum ei încearcă să construiască o afacere în Moldova fără să ofere mită), Matt Rutter de la Kingdom Paradigm și Kelsey Walters de la KB-Walkoma.

Fondatorii alianței spun că au ajuns la ideea de creare a ei în urma a mai multor discuții cu antreprenori locali, dar și străini care se plâng de procesul în care se fac afaceri în Moldova. Astfel această alianță ar trebui să servească ca o platformă de ajutor comun dar și de o consolidare a comunității business-ului mic din Moldova.

Cum poți să devii membru

Pentru a deveni membru trebuie să depui cererea de aderare, să semnezi că respecți principiile și valorile alianței, și să plătești o taxă anuală de 75, 250 sau 500 de dolari, în dependență ce fel de companie ești.

 

FSEA
FSEA

Mai multe despre alianță vedeți pe pagina oficială FSEA.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente