BEST Chișinău organizează un Coffee Talk cu Kaufland România. Iată despre ce se va discuta la eveniment

1
Foto:Photo Credit: facebook.com/DreamupsCommunity

Dacă ești interesat de sfera vânzărilor retail și oportunitățile de dezvoltare în acest domeniu,  visezi să lucrezi într-o companie de top și să ai succes, atunci BEST Chișinău în parteneriat cu Kaufland România îți oferă șansa de a-ți realiza visurile.

Pe data de 17 martie, ora 18.00, la Dreamups Innovation Campus va avea loc o discuție liberă cu reprezentanții companiei, unde vei afla despre provocările unei cariere internaționale în retail, oportunitățile și programele de dezvoltare deschise în cadrul companiei. Te așteaptă și recomandări proaspăt oferite de specialiștii echipei, iar întrebările potrivite îți pot aduce și un loc de muncă în cadrul companiei.

Intrarea la eveniment este gratuită. Pentru a veni, completează formularul de participare la eveniment. Mai multe detalii află pe pagina evenimentului.

În 2018 Kaufland va deschide primul magazin la Chișinău. Pentru început, strategia de dezvoltare include deschiderea a șase magazine la Chișinău, capitala Republicii Moldova, oraș cu peste 700.000 de locuitori, centrul economic și cultural al țării. Mai multe detalii puteți citi aici.

Kaufland (Kaufland Stiftung & Co. KG) este una dintre firmele de comerț cu amănuntul din Germania. Kaufland este prezent în România din anul 2005, fiind cel mai mare lanț de hipermarketuri.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Elena Guțu
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente