Nae Simion Pleșca către fiul său mai mic: „Sorinel, tu nu ești vinovat. Vino acasă”

1958357_799313806879136_6780509357234811547_n

Deputatul Nae-Simion Pleşca s-a adresat printr-un mesaj postat pe rețeaua de socializare Facebook fiului mai mic, Sorin, în care îl îndeamnă să vină la înmormântarea fratelui, dându-i asigurări că nu îl consideră vinovat, iar incidentul nu a fost decât un moment de neatenţie.

Sorinel! Scumpul și iubitul nostru fecior, unica noastră speranță, sprijin și sens de a trăi. În viață se întâmplă multe accidente din neatenție, din întâmplare și știm bine că tu nu ești vinovat. Dănuț nu-i supărat pe tine și noi nici nu ne gândim să ne supărăm, că nu ești vinovat, că a fost un ceas rău, de care nimeni nu poate fugi.

Vino, scumpul nostru fecioraș, ca toți trei să-l petrecem pe Dănuțul nostru scump și iubit, pe ultimul drum. El știi bine cât te-a iubit și nu poți să nu vii. Tu ești de azi pentru amândoi sprijinul și sensul pentru care mai putem trăi. Fără tine viața noastră nu are sens. Nu ne lăsa singuri și pierduți!

Știu cât ne iubești și tu știi cât te iubim noi, la fel ca întotdeauna. Împreună doar cu tine vom rezista. Vino fără frică, că nu ești vinovat. Te așteptăm cu drag, scumpul nostru: mama, tata și Dănuț.”

Procuratura Generală investighează, în cadrul unei cauze penale, faptul decesului fiului mai mare al deputatului Nae-Simion Pleşca. Potrivit unui comunicat remis de instituție, procurorii vor lua în calcul mai multe versiuni în cazul decesului lui Dan Pleşca.

Reamintim că, tragedia s-a produs în seara zilei de 7 martie, în apartamentul deputatului de pe strada Sfatul Ţării din Capitală. Potrivit datelor preliminare, împuşcătura a fost efectuată de către fratele mai mic al victimei, dintr-un pistol de model CZ, deţinut legal. În rezultatul rănii incompatibile cu viaţa, victima a decedat pe loc. Imediat după producerea crimei, fratele mai mic al victimei, fiind în stare de şoc, a părăsit locuinţa, actualmente fiind căutat de poliţie.

Acţiunile de urmărire penală continuă, procurorii urmând să investigheze obiectiv şi operativ toate circumstanţele cazului, fiind luate în calcul toate versiunile celor întâmplate. Procuratura va informa despre evoluţia urmăririi penale pe acest caz.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente