Ești în trecere prin București? Iată aplicația care te ghidează printre atracțiile orașului

old_historical_center_bucharest_romania2
Foto: Centrul vechi București Photo Credit: moco-choco.com

Dacă te gândești la o escapadă prin București și vrei să ai un sejur cât mai interesant, cea mai vibrantă capitală din Sud-Estul Europei are de acum o aplicație care te conectează la pulsul orașului. Bucharest City App este un ghid de timp liber al orașului cu care-ți poți construi propriul flux de informații bazat pe interesele tale.

Fie că ești doar în trecere prin București, ori ți-ai propus să vizitezi orașul, cu această aplicație îți organizezi locurile, evenimentele sau ofertele publicate în platforma urbană Bucharest City App.

Dacă un prieten te întreabă unde poate să bea o cafea dimineața la 8 sau să mănânce ceva bun în Centrul Vechi, îl vei putea ajuta în câteva secunde trimițându-i Colecția ta de cafenele sau de restaurante preferate. Dacă vrei să fii primul care află ce e nou undeva, atunci folosește funcția „Urmărește” și vei primi automat noutăți despre evenimentele și surprizele care te așteaptă în locurile unde-ți place să ieși.

 

app

Aplicația te ghidează unde poți servi ceva delicios sau unde te poți delecta cu o piesă de teatru, film ori un spectacol. Găsești în aplicație, pe lângă un ghid cuprinzător cu atracții turistice, și sugestiile localnicilor pentru restaurante, puburi, cafenele ori cluburi. Adică informații de la oameni care știu despre ce vorbesc și care vor să te ajute să vezi Bucureștiul așa cum îl trăiesc ei.

Aplicația este disponibilă în Google Play și App Store.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente