(doc) Fashion workshop despre proiectarea și gradarea confecțiilor cu expert din Germania

20926747190_f4358062df_k
Foto: Photo Credit: #diez

ZipHouse, primul Centru de Excelență și Accelerare în Design și Tehnologii din Moldova, invită profesioniștii din domeniul confecțiilor la un workshop intensiv care va avea loc în perioada 9-24 martie. Formatorul modulului va fi un expert în proiectarea și gradarea confecțiilor, din Germania, Ms. Eva Hillers.

Eva Hillers este originară din Germania și este licențiată în ingineria confecțiilor textile. Aceasta are o experiență de peste 50 de ani în calitate de proiectant, expert în gradarea tiparelor și formator în domeniu, activând atât în cadrul diverselor companii germane, cât și ale altor țări. Este fondatorul metodei de proiectare OPTIMASS. În prezent desfășoară, în calitate de senior expert, activitate instructivă în diferite țări ale lumii, motivată, în mod prioritar, de continuitatea muncii ei prin rezultatele de succes ale beneficiarilor cursurilor predate.

Scopul acestui modul este familiarizarea beneficiarilor cu principiile internaționale de proiectare și gradare a tiparelor prin aplicarea practică a acestora în cadrul atelierelor de lucru.

 

1013336_1209462059081642_5961386910517234683_n

Potrivit organizatorilor, este un workshop intensiv cu o durată de trei săptămâni, structurat în 12 sesiuni a câte patru ore fiecare, destinat profesioniștilor și formatorilor specializați în domeniul proiectării.

Participanții la workshop vor fi asigurați cu hârtie de proiectare și țesătură pentru machete (câte patru metri/persoană). De asemenea, beneficiarii modulului sunt rugați să aducă instrumente de lucru (rigle, creioane, panglică centimetrică, ace, foarfece).

Cost: 200 lei/zi; pentru membri APIUS reducere de 25 %
Pentru cadrele didactice din domeniu – intrare gratis
Pentru înregistrare: Tel: 022 509 990 sau adresa de email: [email protected]

Pagina de Facebook a evenimentului o găsești aici.

 

Mai jos găsiți programul workshop-ului:

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente