(foto) O nouă expoziție de broderie lucrată manual la salonul molDeco

IMG_4890
Foto: Photo Credit: Moldeco.md

Art-salon molDeco a lansat preselecția pentru o nouă Expoziție de broderie care va avea loc între 2 și 19 martie 2016 pe adresa bd. Moscova 14/1.

Expoziția se află deja la a treia ediție și va cuprinde ca de fiecare dată un compartiment cu broderii înrămate de salonul molDeco, intrând în concurs pentru titlui de Cea mai deosebită broderie, desemnată de un juriu competent.

De asemenea, primele trei locuri alese de juriu vor primi certificate valorice în sumă de 1.200, 800 și 500 de lei de la compania specializată Luca-S, iar firma producătoare de seturi Broderie Art va oferi altor trei participanți certificate în valoare de 300 de lei, precum și un premiu special pentru fidelitate.

 

image description

Câștigătorul cu titlul Simpatia Publicului, votat în exclusivitate de vizitatori, va obține un certificat dedicat frumuseții și relaxării, în sumă de 1.500 de lei, oferit de SPA by BERD`s. Mai mult decât atât, după expoziție, câteva dintre cele mai autentice lucrări vor fi expuse în incinta hotelului BERD`s, pentru a putea fi admirate în continuare într-un spațiu public. Cu siguranță merită să intrați în concurs având asemenea motivație.

Dincolo de broderii-tablou, la eveniment veți găsi și un compartiment aparte pentru obiecte decorative și accesorii cu elemente brodate. Aici vor fi expuse bijuterii, genți, vaze, mobilier cu detalii brodate manual, scopul nostru fiind să descoperim cât mai multe obiecte de acest fel, pentru a scoate broderia din categoria pasiunilor demodate, care azi nu mai au niciun rost.

 

IMG_0150

Altă noutate a acestui an, în afara concursului, sunt două colecții care vor veni de peste Prut. Este vorba de superbele tricouri cu elemente de broderie autentică veche, special create pentru noi de Mândra Chic și o colecție de bijuterii unicat semnate Mihaela Ivana, care va fi și unul dintre membrii juriului. Banii din vânzările colecțiiei Mândra Chic vor fi redirecționați pentru un proiect în care vara viitoare 13 copii din Moldova vor merge într-o vacanță în România.

Condițiile participării sunt foarte simple: trimiteți poze cu lucrările dvs., numele și datele de contact pe adresa [email protected]. Rezultatele preselecției vor fi anunțate pe data de 26 februarie pe site-ul www.moldeco.mdTaxa de participare este una simbolică, pentru a putea acoperi cheltuielile organizatorice – 50 de lei.

 

IMG_8552

IMG_4831

IMG_4890

IMG_0140

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente