(foto) La USM se gândește la „rece”. Studenții se plâng că îngheață la ore

ana5
Foto:USM-ul văzut de studenți ca un iglu PC: Elena Misac

Un grup de studenți ai Universității de Stat au trimis la redacție câteva fotografii prin care demonstrează că sunt nevoiți să stea îmbrăcați la ore, pentru că temperatura din termometre în unele auditorii ajunge chiar și până la 13 grade celsius.

Studenții Facultății Jurnalism și Științe ale Comunicării spun că sunt nemulțumiți de condițiile din universitate, pe care le suportă deja de trei săptămâni.

„În secolul XXI, asigurarea unor temperaturi adecvate în sălile de studiu pe timp de iarnă cred că reprezintă minimum de confort pe care-l poate oferi o universitate. Cu părere de rău, în sălile de studiu e aproape imposibil de aflat câte șase ore pe zi. Temperaturile din săli afectează la propriu prezența la ore și capacitatea de concentrare”, ne-a spus Ana Mirza, studentă în anul III la această facultate.

Studenții s-au adresat la decanat, acolo unde au aflat că există o problemă a sistemului de încălzire, dar problema este de competența specialiștilor tehnici.

„Nu este mai frig decât în alte instituții. Este vorba despre un auditoriu care, din cauza unor probleme tehnice, este mai slab încălzit. Le-am promis studenților că le vom schimba orarul astfel încât să nu mai petreacă orele în auditoriul respectiv în această perioadă”, ne-a spus doamna Georgeta Stepanov, decanul Facultății Jurnalism și Științe ale Comunicării.

Creativitatea studenților nu are limite însă nici chiar în aceste condiții, astfel ei ne-au arătat într-un mod original supărarea lor.

 

12540677_337270466397408_6402591428722236714_n
PC: Elena Misac

 

col1
PC: Elena Misac

 

col2
PC: Elena Misac

 

col3
PC: Elena Misac

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente