Persoanele interesate de cultura vedică se pot alătura clubului filosofic „Cintamani”

cintamanicollage
Foto: Clubul vedic filosofic „Cintamani”

Clubul filosofic vedic „Cintamani” și-a început activitatea în anul 2012. Ideea acestui club îi aparține lui Ivan Obuhov, care de mai mult de 20 ani studiază cultura vedică și a petrecut nouă ani la clubul filosofic din Kiev.

Inițial în echipă erau șase persoane, dar pe parcursul timpului, cei care doreau să ajute la acest club s-au alăturat și acum sunt 11 membri.

Scopul clubului filosofic este informarea oamenilor despre diferite aspecte ale vieții din perspectiva vedelor – psihologia relațiilor, destinația în viață, dezvoltarea calităților, astrologie și aiurveda.

 

Clubul filosofic Cintamani

Clubul se întrunește de două ori pe săptămână. Fiecare întâlnire este o lecție, discuții la temă, întrebări și răspunsuri, jocuri interactive și servirea dulciurilor din partea clubului.

Profesorii care vin la întâlniri de mai mult de 10 ani studiază cultura vedică și filosofia. Acum se vor organiza și întâlniri dedicate doar femeilor. De asemenea, se planifică realizarea de seminare și traininguri pentru toți doritorii.

Întâlnirile se organizează la Universitatea de Stat, blocul 1 (str. Kogălniceanu intersecţie cu str. Puşkin, intrarea din partea străzii Kogălniceanu, cabinenetul 32).

Telefoane pentru contact: 0691 11 644 – Oleg , 0799 33 813 – Sania

 

Clubul filosofic Cintamani
Clubul filosofic Cintamani
Clubul filosofic Cintamani
Clubul filosofic Cintamani
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente