GEW2015Moldova: Luni se vorbește despre Politicile antreprenoriale

saptamana
Foto:#gew2015md

Rețeaua Globală a Antreprenoariatului (Global Entrerpeneurship Network – GEN) dă startul celei de-a treia ediții a Săptămânii Globale a Antreprenoriatului (#GEW2015Moldova), evenimentul de celabrare a antreprenoriatului care se desfășoară în 160 de state-membre GEN Global.

„Săptămâna Globală a Antreprenoriatului va fi cel mai mare eveniment organizat până acum, dar nu putea face o radiografie în cifre a GEW2015. Cunoaștem că în cadrul GEW 2014 s-au înregistrat 10 milioane de persoane și au avut loc 30.000 de evenimente în 152 de state-membre GEN care au celebrat antreprenoriatul”, a comunicat pentru GEN Moldova, Jonathan Ortmans, președintele Rețelei Globale a Antreprenoriatului.

 

Jonathan Ortmans
Jonathan Ortmans

#GEW2015Moldova este evenimentul ce-și propune să aducă împreună factorii de decizie, aleșii locali și beneficiarii pentru a vorbi despre antreprenoriat și în termeni pozitivi, pentru a-i motiva pe antreprenori să celebreze rezultatele, iar uneori și eșecurile și, nu în ultimul rând, pentru a pune în discuție cele mai stringente probleme și a încerca de a găsi soluții. Acest fapt o dovedește tematica primei Zile – Politicile Antreprenoriale.

Programul zilei de luni

„Acest subiect va fi abordat în cadrul a trei sesiuni: „Strategia națională de dezvoltare a antreprenoriatului”, „Inovarea și experimentele internaționale în dezvoltarea competitivității prin politici antreprenoriale eficace” și „Orașele antreprenoriale – Abordarea de jos în sus””, spune președintele GEN Moldova, Olesea Fortuna.

 

La eveniment și-au anunțat prezența reprezentanți ai Ambasadei Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova, Vladimir Gâlcă – Fundația Friedrich-Naumann, Mariana Rufa – Asociația Businessului European (EBA), Mila Malairău – Camera de Comerț și Industrie ; Dona Școla – MIEPO, Octavian Apostol – AGEPI, Ana Ciofu – Punct Național de CONTACT Horrizon 2020, Iulia Iabanji – ODIMM, Viorel Chivriga – IDIS Viitorul, Lucia Ușurelu – ENTRANSE, Viorel Vurdui – CALM, Tatiana Badan – primar în satul Șelemet, raionul Cimișlia.

 

#gew2015md
#gew2015md

#GEW2015Moldova va avea loc în incinta Centrului de Business Kentford, începând cu ora 10.00. Intrarea se face în baza înscrierii prealabile, prin completarea formularului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente