Participă la Tekwill, eveniment ce are scopul de a avansa start-up-urile din țară

tekwill
Foto:PC: ATIC

Tekwill Sneak Peek Night este un eveniment destinat start-up-erilor entuziaști și profesioniștilor în IT, eveniment ce va găzdui oaspeți de valoare, discuții despre ecosistemele antreprenoriale și va furniza noi informații despre primul Centru de Excelență în IT din țară, care va fi lansat în 2016.

Tekwill face parte din seria de evenimente și inițiative din cadrul neformal și creativ ce are scopul de a spori inovațiile și de a aduce start-up-urile tehnologice din Moldova și companiile din țară la un nivel mai avansat.

Evenimentul va avea loc pe 9 octombrie la ZIP House, primul Centru de Excelență și Accelerare în Design și Tehnologii din Moldova, începând cu ora 18:00.

Limba de comunicare a evenimentului va fi engleză, moderatorul evenimentului fiind Max Gurvits, fondatorul CCC Startups and Startup AddVenture, companie ce joacă un rol important pentru ecosistemele în curs de dezvoltare de start-up-uri în țările din Europa de Est.

Evenimentul va fi deschis de către Ana Chirița, director executiv ATIC, care va povesti mai multe despre Tekwill. Va urma un panel ecosistemic, ce va avea genericul „Crearea bazei pentru inovațiile tech în Moldova”. Ulterior, vor fi făcute prezentări interesante despre diverse proiecte și start-up-uri din țară.

Nu în ultimul rând, în cadrul Tekwill va avea loc un Pitching Drill, unde start-up-erii locali își vor prezenta proiectele și vor primi feedback din partea antreprenorilor de succes. Cele mai bune idei de start-up vor fi premiate cu bilete la TRACTION Camp Odessa, tabără de start-up-uri din 27-29 octombrie.

Evenimentul este gratuit, dar numărul de locuri este limitat, iată de ce ești îndemnat să te înregistrezi aici. Mai multe detalii despre eveniment afli pe Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente