Participă la Rockit Academy și devino specialist în social media

rockit
Foto: PC: Facebook/Rockit Academy

Ești invitat să dedici câteva săptămâni din această toamnă studiului unui domeniu extrem de important atunci când îți dorești să valorifici potențialul rețelelor de socializare, acestea servind drept platforme pentru sporirea vizibilității anumitor proiecte, produse sau servicii.

Astfel, ai șansa să obții mai multe cunoștințe în sfera social media management, participând la cea de-a doua ediție Rockit Academy. Timp de trei săptămâni, între 28 septembrie și 16 octombrie, vei studia intensiv acest domeniu, iar trainerii îți vor demonstra cum pot fi utilizate instrumentele de social media pentru a atrage publicul-țintă, a maximiza impactul postărilor tale și a conduce cu succes o campanie de social media.

Trainerii Academiei te vor ajuta să obții experiență și să acumulezi mai multe cunoștințe în ceea ce ține de gestionarea conturilor de social media pentru deținătorii acestora sau despre rolul managerilor de proiect care promovează și sporesc vizibilitatea proiectelor sale prin social media.

 

PC: Colaj #diez
PC: Colaj #diez

Dacă ești student sau proaspăt angajat, ai un interes aparte pentru social media, cunoști engleza și româna și vei reuși să găsești câte două ore timp de câteva seri pentru studierea acestui domeniu, atunci vino la Rockit Academy.

Apropo, doi dintre trainerii celei de-a doua ediții de Rockit Academy se află actualmente în SUA, la un proiect unde își reîmprospătează cunoștințele în domeniul social media, iar la reîntoarcere în Moldova le vor împărtăși cu studenții Academiei.

 

Artur Gurău, Sandra Cavallo și Alexandru Lebedev - traineri, PC: Colaj #diez
Artur Gurău, Sandra Cavallo și Alexandru Lebedev – traineri, PC: Colaj #diez

Data limită a înregistrărilor este 25 septembrie. Costurile cursurilor sunt de 200 de euro pe întreaga perioadă de studii. Dacă dorești să participi la Academie, să-l îndemni pe un lucrător de-al tău să treacă prin aceste cursuri sau dacă dorești să oferi suport echipe Rockit Academy, contactează-i la adresa de email [email protected] sau la numărul de telefon 0682 16 939 ce aparține coordonatorului de proiect Ecaterina Dolta. De asemenea, mai multe detalii despre proiect afli pe pagina oficială a proiectului, dar poți urmări și pagina de Facebook Rockit Academy.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente