(foto) La concertul din Orhei au participat peste 9.000 de persoane

orhei3
Foto:Concertul din Orhei

Trei interpreți au cântat într-un eveniment pe stadionul Orhei, la care au venit aproximativ 9.000 de persoane. Printre invitați s-au numărat Pupo, Gliukoza și Nicolai Baskov.

Concertul a fost deschis de Pupo, interpret italian, cu hitul „Gelato al cioccolato”. A urmat Gliukoza, care a fost întâmpinată cu aplauze, iar melodiile ei i-au făcut pe spectatori să danseze, informează un comunicat al primăriei Orhei.

 

Baskov cu fructe și legume

Nicolai Baskov, cap de afiș al concertului, a venit la Orhei cu câteva ore înainte de prestație, ca să viziteze iarmarocul din centrul orașului. Împreună cu primarul Ilan Șor și președintele Consiliului Raional, Tudor Golub, vedeta s-a plimbat de-a lungul străzii Vasile Lupu, unde și-au expus producția aproape o sută de fermieri. Fermierii i-au oferit vedetei cele mai frumoase fructe și legume pe care le aveau. Nicolai Baskov a refuzat să le primească gratuit, insistând să plătească pentru tot ce a pus în pungă. Cunoscutul interpret a vizitat și parcul Ivanos din Orhei, redeschis recent după o renovare capitală. Vedeta a pozat cu plăcere cu toți vizitatorii parcului, printre care a fost și un cuplu de miri. Nicolai Baskov a cântat ulterior pe stadionul Orhei.

 

Concertul din Orhei

Concertul face parte din Maratonul „Toamna de Aur”, anunțat de Asociația obștescă „Pentru Orhei” și susținut de Primărie și Consiliul Raional. „Toamna de Aur” la Orhei va continua cu mai multe evenimente festive care vor fi organizate în oraș în urmatoarele două luni și se va încheia cu serbarea Hramului Orheiului, pe 8 noiembrie.

 

Persoane la concert
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente