(video) Isprava unui tânăr: Și-a vândut BMW-ul, apoi l-a furat de la noul proprietar

bmw_318_99626567363382847
Foto:Foto simbol PC: autoturisme.mitula.ro

Un tânăr în vârstă de 23 ani, originar din raionul Telenești, a fost reținut de către ofițerii de investigații ai IP Centru al Direcției de Poliție a mun. Chișinău de comun cu angajații Procuraturii sectorului Centru, fiind bănuit de furtul unui automobil de model BMW, care a adus proprietarului o pagubă materială în sumă de peste 117 000 lei.

În cadrul acțiunilor de speciale de investigații și de urmărire penală, polițiștii au constatat că individul a acționat după un plan bine determinat.

Astfel, la sfârșitul anului trecut, acesta a transportat de peste hotarele țării un automobil de model BMW, anul fabricării 2002, pe care l-a vândut unui locuitor al capitalei la suma de 4 000 de euro. Însă, individul și-a lăsat o pereche de chei de la automobil, fără să-i comunice noului proprietar. Ulterior, după o perioadă de aproximativ 5 luni de zile, bănuitul îi fură unitatea de transport parcată în fața casei, pornind motorul fără să se activeze sistemul de alarmă. După câteva zile, acesta vinde automobilul altei persoane la suma de 1 500 euro.

Automobilul a fost depistat de către polițiști și procurori într-o localitate a raionului Cantemir. Unitatea de transport a fost găsită în garajul unui bărbat care a declarat că l-ar fi rugat doi tineri s-o lase în grija lui pentru câteva săptămâni. Conform procedurii, automobilul a fost ridicat și adus la IP Centru al Direcției de Poliție a mun. Chișinău, iar bănuitul a fost arestat pe un termen de 30 de zile și este cercetat penal pentru furt. El riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 7 ani până la 12 ani.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente