Dacă vrei să ai un weekend frumos, atunci și ziua de vineri trebuie să o petreci în mod deosebit. Iată de ce #diez îți propune cele mai interesante evenimente pe care ar trebui să le vizitezi.

#1. BBQ fest, Moldexpo, ora 10:00

1

FESTIVALUL BARBECUE – GUSTOS ŞI VESEL ÎNCEPEM SEZONUL DE PICNIC!

MÂNCĂM – frigărui, mici, cârnăţei, fripturi, aripioare.
PARTICIPĂM – la concursuri şi tombole.
NE DISTRĂM – la cursa de porci, la show-ul vedetelor, pe terenul de joacă pentru copii. Intrarea liberă, detalii aici.

 

#2. Proiecții de Film European și Spoturi Video despre asistența UE, Muzeul Național de Arheologie și Istorie a Moldovei, ora 15:00

2

Ziua Europei este o oportunitate pentru cei interesați să cunoască mai bine Uniunea Europeană, asistența oferită de aceasta Republicii Moldova, Politica de Vecinătate a UE și Parteneriatul Estic.

Delegația Uniunii Europene în Republica Moldova invită toți doritorii și iubitorii de film la o Proiecție a Filmului European și spoturi video despre asistența UE. Detalii aici.

 

#3. Simbolurile sacre ale mayașilor, Biblioteca municipală „B.P. Hașdeu”, ora 18:00

3

Vom înțelege cât este de important să putem intra în contact direct cu ceea ce au dorit să ne transmită, cu ceea ce s-a ascuns în piatră, dar poate ieşi din nou la lumină. Cu o privire proaspătă vom încerca să analizăm lucrurile și sensul lor și vom vedea atunci, că ceea ce părea un decor frumos sau o simplă urmă a trecutului ascunde, de fapt, o semnificaţie cu totul specială. Mai multe detalii poți găsi aici.

 

#4. Rock’n’Haret – IV Edition, Maria Cebotari 53, ora 18:00

4

Rock’n Haret este o inițiativă a Senatului Elevilor liceului „Spiru Haret”, care presupune organizarea la fiecare sfârșit de an academic a unui festival rock cu participarea unor nume de rezonanță ale muzicii autohtone. Prin intermediul acestui festival s-a propus să se consolideze relația liceu – elev, să crească încrederea elevilor haretiști în instituția de învățământ în care își fac studiile și să se ofere spațiu potrivit pentru dezlănțuirea emoțiilor de sfârșit de an academic. Mai multe despre eveniment poți citi aici.

 

#5. BBQ party, Dănceni, ora 18:00

5

DJ – sub muzica căruia veți dansa până la ultima picătură.
GRILL/FOURCHETTE – Bucatele pe care le veți savura toată noaptea.
GAMES – jocuri diverse care le veți juca sub GRAD (beerpong, drunkchess etc.).
Și un bar plin de băuturi aromate.
Totul inclus în suma de 200 LEI. Detalii aici.

 

#6. Degustare COMPARATIVĂ, KIKU Steak & Wine, ora 18:25

vin

Vrei să știi și să simți diferența dintre Merlot, Cabernet Sauvignion și Pinot Noir?
Atunci e nevoie să le analizezi pe toate 3 în același timp, comparându-le atât din punct de vedere olfactiv, cât și gustativ, în pahare speciale, la temperatură corectă. Participă și tu, mergi dincolo de aparențe. Detalii aici.

 

#7. Noaptea reducerilor la Shopping Malldova, ora 20:00

6

Pentru că visele se împlinesc, Noaptea Reducerilor revine! Pe 22 mai, începând cu ora 20:00, nu vei putea rezista celor mai tentante reduceri, care îi vor aduna pe toți amatorii de cumpărături la Shopping MallDova! Cele mai populare mărci internaționale și autohtone din centrul comercial ți-au pregătit reduceri de până la 70% și oferte de nerefuzat, iar restaurantele îți vor prepara meniuri speciale și cadouri apetisante. Detalii suplimentare găsești aici.