Studenții din Marea Britanie sunt ajutați să uite de stres cu ajutorul unei metode bizare și anume, jucându-se cu niște cățeluși.

Acest experiment va avea loc pe data de 7 mai în cadrul Universității din Lancashire, pentru a ajuta studenții să scape de stres în perioada examenelor. Astfel, într-o cameră special amenajată, studenții „extenuați” vor avea posibilitatea să se joace cu cățelușii. Totuși, deoarece câinișorii sunt puțini, iar studenți sunt mulți, cei din urmă au fost nevoiți să se înscrie pentru a participa la acțiune.

Organizatorii evenimentului consideră că acțiunea dată va ajuta studenții să devină mai deschiși. De asemenea, aceștia speră să sensibilizeze populația pentru ca aceasta, ulterior, să adopte câte un animal de companie.

Un eveniment similar a avut loc și în Los Angeles, atunci când în centrul orașului a fost instalată o cameră de sticlă în care fiecare doritor putea să petreacă timpul jucându-se cu motănașii. Scopul acestei acțiuni a fost de a ajuta locuitorii orașului să uite de griji și nevoi, relaxându-se în compania pisicilor.