O nouă ediție „Sănătatea are Gust”, la care sunt invitați toți cei pasionați de modul sănătos de viață, va avea loc pe 19 martie 2015. De această dată, participanții au ocazia de a afla mai multe despre mâncarea raw-vegană și cea de tip vegetarian.
Speakerii celei de-a XVII-a ediții vor fi Tamara Șchiopu și Cristina Moroz Brădescu, invitatele care vor explica de la A la Z ce implică adoptarea unui mod de viață vegetarian sau raw-vegan.
Cine sunt speakerii și ce au de spus aceștia?
Tamara Șchiopu, nutriționist licențiat și biolog, este vegetariană de 15 ani și, împreună cu soțul ei, administrează o fermă ECO în Marea Britanie, unde cresc și vând direct la familii fructe și legume ecologice. În Moldova, Tamara Șchiopu a fondat întreprinderea socială „EtnoGastronomica”, prin care promovează mâncarea sănătoasă, precum și tradițiile gastronomice ale moldovenilor.
În cadrul evenimentului, Tamara va oferi sfaturi practice și profesionale cu referință la alimentația vegană (de post), vegetariană și crudivoră.
Cristina Moroz Brădescu lucrează în calitate de psihoterapeut și va aborda decizia de a deveni raw-vegan/vegetarian din punct de vedere psihologic:
# De ce unele persoane ajung să adopte aceste stiluri de viață (raw-vegan/vegetarian)?
# De cât timp aproximativ are nevoie un om ca să ia o decizie în legătură cu adoptarea regimurilor date?
# Cât de mulți cedează și care sunt factorii care ne pot determina să abandonăm regimurile?
# Din punct de vedere psihologic, sunt diferențe între raw-vegani/vegetarieni și persoanele obișnuite? (comportament, stres etc.)
# Cu ce ne poate ajuta un psiholog în luarea deciziei de a deveni raw-vegan/vegetarian?
Când, Unde, Cât?
Data: 19 martie, ora 18:00
Locație: Hotel Vila Verde
Preț bilet: 200 lei
Ca să afli mai multe despre eveniment, vezi pagina de Facebook. Pentru a rezerva bilete, completează formularul de aici sau accesează iTicket.
La finele serii, invitaţii vor participa la tombolă, vor face schimb de idei şi contacte atât cu speakerii, cât şi cu toţi participanţii la eveniment.