(foto) 6 idei de ultim minut în materie de cadouri pentru Ziua Îndrăgostiților

for-valentine-day-wallpaper-5323414212e24
Foto: Idei de ultim minut pentru cadoul tău de Sfântul Valentin, PC: wallpaperlist.com

Da, e Sfântul Valentin deja. Probabil ai avut o săptămână dificilă, ai fost oriunde, însă nu pe acasă și nu ai avut timp să te pregătești deplin pentru a-ți bucura jumătatea ta.

Ei bine, îți dorești asta sau nu, astăzi trebuie să-ți bucuri persoana iubită. Iată de ce #diez, inspirându-se din mai multe articole, a găsit câteva daruri potrivite pentru jumătatea ta. Bineînțeles că o alternativă sunt buchetele de flori și cutiile de ciocolate. Echipa noastră însă te sfătuie să nu cheltui o mulțime de bani pe buchete ce vor fi vândute astăzi la prețuri exorbitante, iar datele de pe cutiile de ciocolată cine știe când au fost schimbate.

Totuși îți propunem o serie de daruri pe care, în mare parte, le puteți alege/savura împreună.

#1. O carte!

 

PC: minsmash.com
PC: minsmash.com

Mereu cel mai bun dar va fi o carte de mult dorită. Mergeți împreună la cea mai apropiată librărie, care, cel mai probabil, va avea o mică reducere la procurarea unei cărți cu ocazia acestei sărbători.

 

#2. Lenjerie intimă.

 

PC: thesceneinto.com
PC: thesceneinto.com

Un dar perfect pentru fetele cu gusturi bune și nebune. Mergeți împreună să alegeți cu ce vă veți delecta în această seară sau alege tu ceva potrivit pentru ea. Câteva sfaturi interesante de a alege un dar potrivit vei găsi aici.

 

#3. Mergeți la film.

 

PC: hollywoodreporter.com
PC: hollywoodreporter.com

Și alegeți ultimile rânduri pentru sărutări. De fapt, poți alege între comedii, drame și „Fifty Shades of Grey”. Privind ultimul film, veți avea la sigur timp pentru discuții despre cât de bună și potrivită este această producție. Aici găsești filmele săptămânii.

 

#4. O cină romantică.

 

PC: bliblob.com
PC: bliblob.com

Cel mai probabil, localurile vor fi arhipline în această seară. Îți sugerăm să organizezi o cină romantică acasă, gătind bucatele preferate ale jumătății tale. Aici găsești și alte câteva idei de bucate pentru o seară frumoasă.

 

#5. Butoniere.

 

PC: Profiler & Red Hair Steampunk Manufactury/ Facebook
PC: Profiler & Red Hair Steampunk Manufactury/Facebook

Un bărbat cu gusturi rafinate mereu trebuie să aibă o pereche de butoniere la îndemână. Le poți găsi pe la magazine sau, spre exemplu, pe pagina Profiler & Red Hair Steampunk Manufactury. Toate bijuteriile din această pagină sunt autentice și unice. Dacă jumătatea ta este gata să mai aștepte câteva zile, spre exemplu – până la Dragobete, poți face o comandă de la maeștrii în steampunk.

 

#6. Ia-ți jumătatea la un concert inedit sau la o petrecere.

 

PC: blackballad.co.uk
PC: blackballad.co.uk

Găsește petrecerea potrivită aici și în recomandările noastre pentru Ziua Îndrăgostiților.

#diez vă urează o zi frumoasă, interesantă și plină de dragoste!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente