Saxofonistul trupei Sunstroke Project – câștigător al unui concurs de meme-uri la Eurovision 2015

epic
Foto:PC: protv.md

Săptămâna trecută, organizatorii Eurovision lansau concursul celor mai haioase meme-uri create de fani. Printre câștigătorii concursului se regăsește și momentul din 2010 al saxofonistului trupei Sunstroke Project, care a fost numit de atunci „Epic Sax Guy”.

Deși nu se încadrează în ceea ce numim un „meme”, organizatorii au decis că saxofonul celor de la Sunstroke Project merită un loc printre câștigătorii concursului, pentru că a inspirat crearea multor meme-uri și a devenit popular pe toate platformele concursului Eurovision. Pe YouTube a apărut și o versiune mai lungă a momentului – 10 ore de „Epic Sax Guy”, care a strâns aproape 1 milion de vizualizări.

„Epic Sax Guy” este saxofonistul trupei, Serghei Stepanov. Chiar dacă în Finala concursului Eurovision 2010 Sun Stroke Project & Olia Tira s-au clasat pe locul 22, ei au reuşit să depășească semifinala, clasându-se pe locul 10. La moment, piesa „Runaway” se bucură de cele mai multe vizualizări pe YouTube, dintre toate piesele care au participat din partea Moldovei la Eurovision.

Celelalte meme-uri câștigătoare ale concursului, le puteți accesa pe pagina oficială eurovision.tv.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente