(video) Bob Marley va fi imaginea primului brand global de marijuana

bob-marley-smoking-weed-wallpaper-e1360521240384
Foto: Bob Marley va deveni imaginea primului brand mondial de marijuana. PC: quoteeveryday.com

Primul brand global ce va comercializa marijuana îl va avea drept imagine pe legendarul Bob Marley.

La începutul acestui an, în SUA, state precum Washington și Colorado au aprobat vânzarea și consumul recreațional de marijuana. În prezent, se pun bazele primului brand internațional de iarbă. Potrivit celor de la The Guardian, familia lui Marley lucrează împreună cu Privateer Holdings pentru a crea o companie ce poartă denumirea de Marley Natural.

Fiica lui Bob Marley, Cedella Marley, a afirmat pentru The Guardian: „Tatăl meu ar fi fost atât de fericit să vadă oamenii înțelegând forța curativă a ierbii. El privea iarba ca fiind ceva spiritual, care ne-ar putea trezi fericirea, ce ar putea să ne facă gândirea mai profundă, ne-ar aduce mai aproape de natură și ne-ar da frâu liber creativității”.

„Probabil nu există o altă personalitate renumită a culturii, ce are tangențe cu canabisul ca Bob Marley”, susține Brendan Kennedy, directorul Privateer Holdings. „El a denumit canabisul o iarbă și a afirmat că ea este vindecătoare pentru națiune. Și nu se referea la o țară, ci la întreaga omenire”, a conchis acesta.

Chiar dacă bazele companiei vor fi în New York, unde momentan marijuana este doar decriminalizată, planul este să se crească, să se distribuie și să se vândă în locurile unde planta este legală, la final de 2015. Celelalte produse ale brandului, accesorii și creme, vor fi comercializate la nivel mondial.

Pentru a descoperi locurile, unde este permis să fumezi marijuana și care sunt țările unde aceasta e consumată cel mai mult, vezi un articol pe #diez.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente