(foto) „Orăşelul vinului” din PMAN se află pe ultima sută de metri

A.Obreja18462
Foto: PC: Oficiul Național al Viei și Vinului

Pregătirile pentru Ziua Națională a Vinului 2014 se află pe ultima sută de metri, iar „orăşelul vinului” din PMAN prinde contur. Toţi cei 45 de vinificatori moldoveni, reuniţi sub brandul de ţară „Vinul Moldovei. O legendă vie”, sunt pregătiţi să întâmpine oaspeţii cu vinuri de calitate la cea mai mare sărbătoare comună – Ziua Naţională a Vinului.

Toţi cei 45 de vinificatori moldoveni, reuniţi sub brandul de ţară „Vinul Moldovei. O legendă vie”, sunt pregătiţi să întâmpine oaspeţii cu vinuri de calitate la cea mai mare sărbătoare comună  –  Ziua Naţională a Vinului.

PC: Oficiul Național al Viei și Vinului
PC: Oficiul Național al Viei și Vinului

Gheorghe Gaberi, viceministrul Agriculturii și Industriei Alimentare: „Conceptul evenimentului a fost gândit astfel încât să fie cu adevărat o sărbătoare naţională. Sperăm că asemenea evenimente ne vor ajuta să promovăm marea bogăţie a acestor pământuri, Vinul Moldovei. Deja au ajuns în ţară mai mulți turişti şi jurnalişti din diferite ţări, care vor descoperi tradiţiile noastre şi le vor duce mai departe. Vă invităm să savurăm Vinul Moldovei şi să descoperim legenda acestuia, care este o legendă vie!”

PC: Oficiul Național al Viei și Vinului
PC: Oficiul Național al Viei și Vinului

22 de jurnalişti străini au fost acreditaţi şi vor reflecta evenimentul în mass-media de peste hotare. Sunt aşteptaţi peste 2000 de turişti, cei mai mulți din ţările Europei Centrale şi de Est, urmaţi de cei din SUA, iar unii vin tocmai din Japonia sau India pentru a gusta Vinul Moldovei.

PC: Oficiul Național al Viei și Vinului
PC: Oficiul Național al Viei și Vinului

Vino cu întreaga familie la Ziua Națională a Vinului, pentru a descoperi tainele creării unui vin de calitate. Vizitează expoziții, participă la seminarele Şcolii Vinului şi la ateliere de creație, bucură-te de concertele interpreţilor preferaţi și savurează gustul bogat al Vinului Moldovei!

Nu rata deschiderea, pe 4 octombrie, ora 11:00, în Piața Marii Adunări Naționale. Vino și cunoaște-ți legenda!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente