Shakira, Santana și samba la ceremonia de închidere a Campionatul Mondial

2404587_big-lnd
Foto: Cântăreața de muzică pop, columbiana Shakira. PC: AFP/FIFA

Cântăreața columbiană Shakira, chitaristul mexican Santana, braziliana Ivete Sangalo și o școală de samba vor participa duminică, pe stadionul Maracanã din Rio de Janeiro, la ceremonia de închidere a Campionatului Mondial de Fotbal, transmite AFP.

[Actualizare] Vezi imagini video de la ceremonia de închidere a Campionatul Mondial 2014.

În prima parte a spectacolului, care va începe la 14:20 (ora locală) [20:20 – ora Chișinăului], chiar înaintea finalei Argentina – Germania, vor cânta Santana, rapperul americano-haitian Wyclef Jean și brazilianul Alexandre Pires, care vor interpreta piesa ‘Wie Will Find A Way’, una din temele oficiale ale Mondialului 2014. Va veni apoi rândul Shakirei, care a ridicat publicul în picioare la Campionatul Mondial din 2010, cu ‘Waka-Waka’, după ‘Hips don’t lie’ în 2006. La a treia sa apariție la un Campionat Mondial, ea va cânta ‘La la la (Brazil 2014)’, alături de brazilianul Carlinhos Brown, relatează AGERPRES.

‘Salut, Brazilia! Am sosit. Mi-ați lipsit! Sunt foarte fericită să vă întâlnesc din nou. Shak’, a postat Shakira vineri, în portugheză, pe Twitter, după ce a ajuns în Brazilia cu Milan, fiul ei de un an și jumătate.

Braziliana Ivete Sangalo va interpreta un potpuriu de cântece populare din țara sa, iar școala de samba ‘Academicos do Grande Rio’ va evolua înaintea loviturii de începere a finalei.

Echipa învingătoare a Campionatului Mondial va primi trofeul de la președinta Braziliei, Dilma Rousseff, și de la președintele FIFA, Joseph Blatter. Trofeul va fi prezentat pe Maracanã de fostul jucător al echipei FC Barcelona Carles Puyol și de top modelul brazilian Gisele Bundchen.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente