12 iulie – ziua în care mergem cu toții la White Hole show off Acoustic Live Session

10538488_744814742242663_1544370483_n
Foto: PC: White Hole Show Off acoustic live session @Parcul Afgan/Facebook

Pe 12 iulie, la Parcul Afgan din Chișinău, ești așteptat la „White Hole show off Acoustic Live Session” – o avalanșă de muzică bună, oameni frumoși și amintiri plăcute, alături de White Hole – postul de radio online, fondat în 2012, care, după o pauză de 7 luni, își reia activitatea.

Atmosfera va fi decorată de acordurile băieților de la Valea Norilor, Călin Manole, Mihai Bargan, Dumitru Mânăscurtă, Ronin Terente și mulți alți tineri talentați.

Cireașa de pe tort a evenimentului este însăși reluarea activității postului de radio și a „Hay Way TV” – emisiunea de divertisment care, anul trecut, făcea furori pe internet, în rândul tinerilor.

Totodată, organizatorii ne promit un show inedit și din partea echipei de la „Art-Labyrinth”, care vor îmbina muzica într-un mod mai inedit, cu focul (Fire Show). Iar pentru a-ți diversifica această seară de sâmbătă, la finalul evenimentului vei putea viziona proiecția meciului de fotbal pentru locurile 3 și 4, din cadrul Campionatului Mondial.

Așadar, vino la evenimentul White Hole și fii pregătit de piesele molipsitoare ale tinerilor interpreți, de reîntâlnirile cu vechii prieteni, de premiera unui nou episod Hay Way, de șansa de a-ți susține echipa preferată la fotbal și de multă energie pozitivă!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente