(video) Ei sunt moldovenii care vor evolua în Marea Finală de la Românii au Talent

collage2
Foto:PC: Ei sunt moldovenii care vor evolua în Marea Finală de la Românii au Talent

Alexandra Siverenco, Brio Sonores, Octavian Stoica şi Trupa Workout sunt cei 4 concurenți din Republica Moldova care au ajuns în finala din concursul televizat Românii au Talent.

După trei luni de emisie, show-ul românesc a ajuns la final. În această seară va avea loc Marea Finală a concursului. Pe scenă vor urca 15 concurenți care au convins juriul că merită un loc în marea finală. Finaliștii din Republica Moldova care participă în show-ul românesc vor încerca să convingă publicul că merită titlul de “cel mai talentat român” și marele premiu în valoare de 120.000 de euro.

Mai jos puteți vedea prestațiile din semifinale a concurenților din Moldova care au ajuns în finala Românii au Talent, sezonul 4.

Alexandra Siverenco

„Romanii au talent pentru mine este o treaptă importantă în viață, este un vis, e ceva special care nu poate fi descris în cuvinte. Aici văd concurenți foarte talentați, iar spiritul de competiție mă face să muncesc mai mult să fiu mai bună, să mă străduiesc și mai mult. La început îmi doream să câștig bani ca să cumpărăm o mașină, dar părinții au cumpărat-o deja. Acum îmi doresc să am mulți bani să-mi cumpăr mai multe perechi de poante. Însă mai am un vis: aș vrea să am mai mulți bani ca să fac o donație unor copii care sunt bolnavi și au nevoie de bani pentru diferite operații complicate”, declarat micuța în vârstă de 6 ani.



Octavian Stoica

„Am hotărât să merg la Românii au talent, pentru că și ai noștri oameni să înțeleagă că dânsul la bară nu e numai striptease, dar și ceva frumos și greu de îndeplinit. Dacă aș câștiga, cred că aș deschide o școală de pole dance și dacă ar mai rămâne ceva bani, poate aș cumpăra o casa mare la care am visat din copilărie”, mărturisește Octavian.


Brio Sonores

„Experiența de la Românii au Talent a fost unică, impresionantă, deoarece am putut să arătăm oamenilor produsul muncii noastre de ani buni. Dacă am câștiga, am investi banii într-un studio propriu unde să realizăm toate ideile noastre muzicale”, promit băieții de la Brio Sonores.



Workout Chișinău

„Experiența “Românii au Talent” este ca o nouă treaptă peste care trebuie să trecem cu brio. Acest show ne dă speranțe să găsim un sponsor care ar împărtăși cu noi obiectivele și idealurile noastre. Dacă am câștiga, am cheltui banii pe o sală bine amenajată, unde să ne putem antrena și alți oameni și să ne auto-perfecționam”, spun ei.


Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente