(video) Iurie Leancă, înconjurat de flori, le dorește cetățenilor o primăvară frumoasă

leanca
Foto: Iurie Leancă înconjurat de flori PC: captură youtube

Prim-ministrul Republicii Moldova, Iurie Leancă, apare din nou într-o ipostază mai diferită cu un mesaj de felicitare cu ocazia venirii primăverii. Iurie Leancă e înconjurat de flori și are un mărțișor în piept.

Mesajul lui Leancă:

„Dragi prieteni,

Primăvara, dintotdeauna, a simbolizat reînvierea naturii și reînvierea speranțelor. Pentru toți noi, cei din Republica Moldova, această nouă primăvara va fi aducătoare de noi speranțe într-un nou viitor. Vom scăpa de povara vizelor, vom deveni mai liberi și ne vom apropia, încrezători, de realizarea năzuinței noastre spre o viață mai bună și trai european. Sunt clipe remarcabile pe care le vom trăi și de care ne vom bucura împreună – copiii și bunicii, mamele și tații noștri.

Voi sunteți cei care ne motivează să mergem înainte, pentru ca primăvara speranței noastre să devină o primăvară a realizărilor!

În mod special, în aceste zile, îmi îndrept gândul către femeile din țara noastră. Aș vrea să vă prind tuturor un Mărțișor la piept, ca mărturie a aprecierii pentru efortul de a păstra viu „focul din vatră”. Din vatra casei și din vatra țării!

Vă mulțumesc pentru că ne sunteți alături!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente