Ce facem vineri, 20 decembrie, când e „-2” afară?

1452385_631650673558093_830682154_n
Foto: Comedy Zebra Show PC: Facebook

Ziua de vineri este una din cele mai așteptate zile ale săptămânii pentru aduce weekend-ul aproape de tot. Ce evenimente ni s-au pregătit astăzi, aflați în cele ce urmează.

#1. Caravana de Crăciun „Moș Crăciun e USM”

PC: Facebook
PC: Facebook

Activitatea dată are drept scop de a oferi copiilor din centrul de plasament ”Gavroche” mun. Chișinău o LIBRĂRIE proprie și alte necesități. Alianța Studenților USM  crede că totul e posibil, deci nu ezita să contribui și tu cu o filă în acea mare librărie.

#2. „Iubirea la Proști” la Teatrul Eugene Ionescu

Iubirea la proști, TEI
Iubirea la proști, TEI

O comedie domestică, după un text de Francis Veber, în regia lui M. Chris Nedeea (Romania) se va juca astăzi, 20 decembrie, începând cu ora 18:30 pe scena TEI.
Prețul biletelor este de la 50 până la 100 de lei, iar elevii 16 (+) și studenții au o reducere de 50%. Rezervările biletelor pot fi făcute la nr de telefon (022) 233 833 sau online pe www.tei.md si www.iticket.md. Descrierea spectacolului și mai multe detalii, le aflați accesând pagina de Facebook.

#3. Mahombi la Drive

Cadoul de anul nou ce vine de la Drive, va fi Mahombi. Liderul euro-chart-urilor a cântat alături de Pit Bull, Nelly, Akon și Nicole Sherzinger. Intrarea pentru domnișoare este liberă, pentru „gentlemen” costând 200 de lei. În acest preț se include și un flyer cadou. Intrarea de la 23:00.

#4. Little Friday la Spălătorie

PC: Facebook
PC: Facebook

Repetiție generală cu ”ușile deschise” a începutului de week-end.
Facem focul în șemineu, ascultăm muzică bună și privim desene animate.
Și toși vor fi vericiți! Pentru oameni buni intrarea e liberă. Pentru detalii, mergeți aici.

#5. Comedy Zebra Show – Ediție de sărbători

Comedy Zebra Show PC: Facebook
Comedy Zebra Show PC: Facebook

În ajunul sărbătorilor de iarnă, Comedy Zebra Show a pregătit un program deosebit pentru Dumneavoastră. „Vino împreună să sărbătorim, la ultimul eveniment de umor din acest an”, ne cheamă Comedy Zebra Show.
Rezervează Bilete online click aici: http://bit.ly/1fcrBVD
Rezervare mese: 069557700, iar detalii, aici.

#6. Prispă la etaj: Concert Argatu

PC: Facebook
PC: Facebook

Începând cu ora 22:00, în deschidere vin Arcus si Bruma Laboratory (MD), după care și Argatu (RO).
Evenimentul este organizat de echipa filmului documentar 100 Risings / 100 de Movile. Banii de pe bilete (80 de lei) merg direct în bugetul de producție a filmului!
Argatu’ este un om simplu, din Fălticeni, care a iubit și încă iubește muzica. ”Am ajuns sa colaborez cu Subcarpați prin intermediul unui amic din Suceava care mi-a ascultat muzica și mi-a sugerat să încerc ceva cu ei. Albumul acesta reprezinta oportunitatea de a-mi face auzita munca în toată România.

#7. Ceremonia de premiere a Plural + Moldova 2013

PC: Facebook
PC: Facebook

Misiunea Organizaţiei Internaţionale pentru Migraţie (OIM) în Republica Moldova are onoarea să vă invite la Ceremonia de Premiere a Concursului pentru tinerii cineaşti şi fotografi PLURAL+ MOLDOVA 2013, iar pentru mai multe detalii, accesați aici.

#8. Caritate pentru cei ce adoră sărbătorile de iarnă

PC: Facebook
PC: Facebook

Koshka Art Studio adună daruri pentru copii mai puțin fericiți. Dacă adori sărbătorile de iarnă și vrei să faci un bine, află mai multe detalii aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente