(foto, video) Ilinca Buga, tânăra care își croiește calea în show-bizz

IMG_0641
Foto:Ilinca Buga la lansarea propriului videoclip

Ilinca Buga și-a lansat astăzi videoclipul piesei Queen of the Night, într-un local din capitală. Alături de prieteni și familie a mai urcat o treaptă a showbizz-ului autohton.

La cei 12 ani, Ilinca deja se poate lăuda cu un început de carieră muzicală reuşit. La 9 ani a participat la concursul de muzică Ring Star cu piesa Lumea viselor. La 10 ani apare primul videoclip al fetei pentru piesa Destinaţia major, lansat la un post de televiziune în cadrul unei emisiuni pentru copii. Iar la 11 ani participă în cadrul Festivalului Internaţional Micul Prinţ cu piesa But the planet is mine. 

Face lecţii de canto de la 8 ani şi ore particulare la saxofon. Deși nu a cântat în această seară la saxofon, profesoara ei a spus că este foarte străduitoare și depune tot efortul, motiv din care și prinde totul foarte rapid.

Profesoara de saxofon a Ilincăi Buga
Profesoara de saxofon a Ilincăi Buga
Profesoara de saxofon a Ilincăi Buga
Profesoara de saxofon a Ilincăi Buga

Astăzi, 18 decembrie, în cadrul unui eveniment, Ilinca Buga și-a lansat un nou videoclip. Videoclipul ne povesteşte istoria de dragoste metaforică apărută între un înger (de fapt băiat ce se percepea ca înger) şi Luna, care alegoric este o zână. Ilinca vine a fi regina Pădurii – martora acestei iubiri nepartajate. Acest videoclip este primul în limba engleză, iar speranţele şi aşteptările sunt mari. Piesa videoclipului se intitulează Queen of the night.

În această seară a fost susținută de întreaga sa familie: mama care se și ocupă de promovarea ei, tatăl său Mircea, fratele Rareș, dar și bunici. Aceștia i-au dorit succes, dar au și mulțumit celor care le-au fost alături și au ajutat-o pe Ilinca.

Familia Ilincăi Buga
Familia Ilincăi Buga

Printre aceștia s-au numărat și compozitorul Ivan Aculov, textierul – Diana Palade şi traducătorul- Lilia Gasin, dar și echipa de filmare, profesorul de canto – Rodica Aculov, care, la rândul lor au promis să o susțină pe Ilinca Buga în continuare.

Ivan și Rodica alături de Ilinca
Ivan și Rodica Aculov alături de Ilinca

Mai multe din momentele și fotografiate și prinse în secvențe video, le puteți urmări în continuare.

IMG_0605 IMG_0607 IMG_0608 IMG_0609 IMG_0614 IMG_0615 IMG_0620 IMG_0622 IMG_0634 IMG_0641 IMG_0640 IMG_0648 IMG_0652

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente