Top știri din 27 noiembrie

IMG_5986
Foto: Idei internaționale pentru bradul de Crăciun. În imagine Pomul de Crăciun LEGO din Malaezia

Ziua în care #diez a dat start concursului s-a adeverit a fi una ce ne apropie de libera circulație în Europa. Ce lucruri pozitive s-au mai întâmplat află din cele mai importante și populare știri de pe #diez din 27 noiembrie 2013.

#1. Comisia Europeană propune liberalizarea regimului de vize pentru Moldova

Comisia Europeană a propus astăzi, 27 noiembrie, liberalizarea regimului de vize pentru cetățenii din Republica Moldova deținători ai unui pașaport biometric care călătoresc în spațiul Schengen, informează un comunicat dat publicității la Bruxelles.

#2. Concurs: Câștigă un Samsung Galaxy Tab 2 cu #diez

Echipa #diez lansează un concurs pentru cititorii săi, cu care ne pregătim să lăsăm anul bun 2013 în spate și să ne pregătim de 2014.

#3. 7 sugestii pentru ”un altfel” de brad

Bradul a fost instalat în PMAN. Pentru a câta oară administrația locală alege, cea mai ușoară modalitate de a bucura locuitorii capitalei în timpul sărbătorilor de iarnă – un pom de Crăciun, crescut timp de 40 de ani. Chișinăul nici pe departe nu este capitală sau oraș european, iar dacă era lua exemplu de la Belgia și Lituania.

#4. Cele mai bune orașe europene pentru vacanța de iarnă

Încercați să vă planificați Crăciunul și Revelionul dar încă nu știți ce orașe sunt frumoase de văzut iarna, atunci uitați-vă prin lista noastră de recomandări.

#5. Dezbatere între studenții USM și ASEM: UE sau Uniunea Vamală?

Pe grupul de Facebook a studenților de la FRIȘPA (Facultatea de Relații Internaționale, Științe Politice și Administrative) USM a fost publicat un video cu o dezbatere dintre studenții USM și ASEM.

#6. Rezultate Champions League 26.11.2013 : Dortmund 3 – 1 Napoli

Toate rezultatele și rezumatele meciurilor din cardul grupelor E, F, G și H jucate la 26 noiembrie 2013 în Liga Campionilor. Steaua București a ratat orice ocazie de a juca în primăvara europeană.

#7. Mesajul Președintelui Nicolae Timofti cu ocazia Summit-ului de la Vilnius

Președintele Nicolae Timofti a venit cu un mesaj în emisiunea Mesager în care a mulțumit cetățenilor moldoveni pentru alegerea pro-europeană.

#8. Ambasada Britanică vă invită la un ciclu de lecții publice

În perioada 9-12 decembrie 2013 Ambasada Britanică la Chișinău va lansa prima serie de lecții publice cu genericul „Knowledge is GREAT”, găzduite la universitățile din Tiraspol, Bălți, Comrat și Chișinău.

#9. Iuliana Mămăligă – Tineri pentru tineri. Spune lumii povestea ta de succes!

#diez continuă să-ți prezente tinerii din Moldova care au în spate o istorie de succes. Astăzi îți prezentăm o tânără care se implică într-un șir de proiecte sociale, care îi aduc multă experiență, dar nu în ultimul rând și satisfacție sufletească.

#10. Administratorul unei firme „Work&Travel” a fost reţinut pentru spălare de bani

Administratorul unei firme „Work&Travel” a fost reținut aseară de către ofițerii cadrul CNA. Bărbatul este bănuit de organizarea unei scheme de spălare a banilor, în urma căreia 168 de studenți ai programului au fost deposedați de peste 2.000.000 de lei prin fraudarea cardurilor bancare.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente