(video) La concertul de lansare LabbaTrissta a făcut un adevărat show psihedelic

(video) La concertul de lansare LabbaTrissta a făcut un adevărat show psihedelic
Foto: În data de 23 noiembrie, sâmbăta, noua trupă - LabbaTrissta, în frunte cu artistul Ronin Terrente, a dat concertul de lansare în Art Labyrinth, de la Muzeul Zemstvei.

În data de 23 noiembrie, sâmbăta, noua trupă – LabbaTrissta, în frunte cu artistul Ronin Terrente, a dat concertul de lansare în Art Labyrinth, de la Muzeul Zemstvei.

Ronin Terrente în calitate de frontman și vocalist a dat un concert excepțional cu noua trupă LabbaTrissta , alături de talentații muzicieni:

Chitară – Alexandru Marinat
Bass- Sergiu Zgardan
Vioară- Magdalena Spinu
Clape – Stephan X
Percuție – Vano Rd

Băieții au executat un adevărat show psihedelic, cu elemente de funk, soul, blues și nu în ultimul rând, Rap’n’roll-ul lui Terrente. Versuri cu tematici diverse, în special teme sociale, nihiliste și ezoterice au fost acompaniate de muzica complexă gen, The Doors sau Pink Floyd. Ceva vechi, retro poate chiar și vintage, dar în acelalâși timp absolut nou pentru scena underground-ului chișinăuian.

Cei 20-30 de spectatori care au fost prezenți la concert, au rămas absolut uimiți de călătoria lor prin jazzul psihedelic si versurile nihiliste ale lui Terente.

Reamintim că LabbaTrissta a mai dat un concert spontan și improvizat la „apartamentul deschis” acum câteva săptămâni în urmă. Chitaristul Alexandru Marinat, unul din fondatorii trupei, a declarat pentru #diez: „Suntem siguri că creația noastră este ceva absolut nou pe scena muzicii rock din Moldova și suntem gata de următoarele show-uri psihedelice, care vor urma în cel mai apropiat timp în capitală

Aici puteți vizualiza și concertul practic în întregime, filmat de un spectator:

În cadrul concertului au fost interpretate piesele:
1. Cenacluri
2. Vin c-un nou
3. Libertatea
4. Vrei?
5. Frica
6. Despre asta
7. Final.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente