Top 6 zone din lume inaccesibile pentru a fi vizitate

Club 33
Foto: Club 33

Turiștii din întreaga lume pot ajunge în zone mai puțin accesibile ca Somalia sau Coreea de Nord, totuși mai există locuri care nu sunt atât de deschise publicului.

#1. Club 33 este secretul lui Walt Disney. Nu se știe exact ce se petrece aici, dar nu au acces decât membrii speciali și oaspeții lor. Curios este că în iunie 2007 lista de așteptare pentru a deveni membru era de 14 ani.

#2. Orașul Mezhgorye și mai ales muntele Yamantau adăpostesc unul dintre cele mai mari secrete ale Rusiei. Muntele Yamantau se consideră a fi puterea de comandă nucleară a Rusiei.

#3. Biblioteca Vaticanului ascunde secrete tulburătoare despre marile personălități ale lumii, din toate timpurile. Este cea mai misterioasă instituţie din statul papal. Cei aproape 50 de km de rafturi pline cu documente.

#4. White’s Gentlemen’s Club ste un club londonez al gentlemenilor, construit în 1693 și mai există și în ziua de astăzi. A fost înființat de către Francesco Bianco, imigrant italian. Aici s-ar întâlni marile puteri economice pentru a hotări soarta lumii.
Până acum este o taină cum poți deveni membru.

#5. Camera 39 este una dintre cele mai mari organizații secrete. Se află în Coreea de Nord. Are ca scop obținerea susținerii străine pentru împăratul coreean.

#6. Muntele Weather se afla la 74 de km distanță de Washington DC, există o bază militară secretă, localizată în adâncurile unui munte, lângă o localitate rurală, Bluemont, Virginia. În cazul unui război nuclear, președintele, cabinetul său și restul Biroului Executiv s-ar putea muta în Mount Weather.

Sursa: protv.ro

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente