Dacă am ajuns miercuri, înseamnă că weekend-ul se apropie tot mai mult. Nu uitați să vă distrați și să socializați în cadrul evenimentelor propuse de #diez.

#1. Russian Quiz Night Quest

PC: Facebook

PC: Facebook

Russian Quiz Night Quest este un concurs format din șase runde tematice. Fiecare rundă constă din 10 întrebări. Rundele au o limită de timp. Obiectivul vostru (al jucătorilor) este de a răspunde corect la întrebări și de a obține cât mai multe puncte în schimbul răspunsurilor corecte. Câștigă acea echipă, care a acumulat cel mai mare punctaj spre sfârşitul tuturor rundelor.
Află mai multe detalii aici.

 

#2. “Cum să rămâi iubita mea şi peste 20 de ani” – Partea II

PC: Facebook

PC: Facebook

Pornind de la ideea că relaţia de cuplu, de cel mai multe ori, este ca un mic copil: are nevoie să fie hrănita şi îngrijită cu multă dragoste, iar pe măsură ce timpul trece, apar nevoi noi, care de multe ori clatină echilibrul dintre cei doi. De aceea la această conferinţă vei afla tehnici menite să menţină o relaţie vie şi frumoasă. Rezervarea biletului, dar și mai multe detalii le aflați aici.

 

#3. Balul bobocilor UTM

PC: Facebook

PC: Facebook

Comitetul Sindical Studențesc Universitatea Tehnică a Moldovei, vă invită la Balul Bobocilor UTM / Marea Finală. După bilete vă adresați la Lupaşco Eugen – 060100151.

 

#4. Zpațiu #2 – prezentarea activității inițiativelor independente din Chișinău

PC: Allfun

PC: Allfun

Acest eveniment este o continuare a iniţiativei de a face cunoştinţă cu / cunoscută scena independentă din R. Moldova.

La prima întâlnire, Zpaţiu #1, au participat fondatori ai diferitor organizaţii neguvernamentale culturale din R. Moldova şi au vorbit despre cum reuşesc să lucreze independent, care sunt activităţile şi proiectele importante şi cum reuşesc să le desfăşoare. La cea de-a doua întâlnire ne propunem să întrunim diferite persoane şi grupuri de iniţiativă, active pe scena independentă, pentru a le cunoaşte mai bine.

Evenimentul va avea loc la Muzeul Zemstvei cu începere la ora 18:00.

 

#5. Москва слезам не верит

PC: Facebook

PC: Facebook

“Не сразу всё устроилось, Москва не сразу строилась.
Москва слезам не верила, а верила любви.”

Evenimentul va avea loc în incinta Teatrului Spălătorie, pentru detalii puteți deschide pagina evenimentului, iar pentru rezervarea biletului contactați organizatorii cu un apel/sms (cu exceptia websms) la 060439914 sau pe mail la [email protected]

 

#6. Expoziţie de foto lituaniană

PC: Arta.md

PC: Arta.md

Vernisajul expoziției foto va avea loc astăzi 06 Noiembrie 2013, începând cu ora ora 15:00 la Centrul Expoziţional Constantin Brâncuşi. Perioada expoziției 06 – 24 Noiembrie.