(foto, video) Cătălin Josan a intrat în competiția de la Masterchef

_c1k7119
Foto: Cântăreţul Cătălin Josan pregătind un „Beef Wellington” PC: ProTV

15 vedete din România au intrat ieri seara în cursa pentru marele titlu “MasterChef – Proba celebrității”, printre care și intrepretul moldovean stabilit la București, Cătălin Josan.

Interpretul moldovean Cătălin Josan s-a declarat bucuros că are șansa să demonstreze publicului că este priceput şi când vine vorba de gătit. „M-am simțit ca la școală. Toți se uitau la mine. A fost un pic emoționant”, a declarat tânărul.

Muzicianul Cătălin Josan nu a scăpat de ochii vigilenți ai juriului, Florin Dumitrescu atrăgându-i atenția că stătea cu fundul pe una dintre mese: „Tu așa faci şi acasă? Stai cu fundul unde gătești?“.

 

1381652_10151835691982935_1468440583_n
Cântăreţul Cătălin Josan pregătind un „Beef Wellington” PC: ProTV

Cătălin a fost unicul care nu a reușit să pună mâncarea în farfurie. Interpretul s-a prezentat cu Beef Wellington „a la Josan” în sânge. În “sângele patriei”, a completat cântărețul. Deşi a adus „Beef Wellingtonul” pe hârtie, în tavă și nu a feliat mâncarea, a știut să îi îmbuneze pe marii bucătari de la Masterchef. Josan i-a amuzat cu sinceritatea, glumele şi accentul lui, fiind chiar invitat de către Chef Cătălin să-şi guste propriul preparat. Ceilalți concurenți s-au înghesuit să guste şi ei, uimiţi că juriul „aproape au golit tava“.

Vedeți mai jos secvențe din emisiune:

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente