Evenimente la care să te duci în ziua de după Hramul Orașului

now-is-good-promotional-still-77
Foto: Secvență din filmul ”Now is Good” PC: nowisgoodmovie

Viața în Chișinău continuă și după Ziua Orașului. Echipa #diez vă recomandă azi câteva evenimente interesante și care s-ar putea să vă placă.

#1. Filmul ”Now is Good” 

Now is Good
Now is Good

Filmul va fi arătat la ora 19:00, la cinematograful Gaudeamus, intrarea este gratis. Acest eveniment este organizat de către Hospice Angelus și AmCham pentru a marca Ziua Internațională a Hospice, detalii pe Facebook.

#2. AmnesTea: Speak up for peace and democracy 

Amnestea
Amnestea

Evenimentul va avea loc la 11:30, la Biblioteca B.P. Hașdeu. La eveniment vor participa, inclusiv, tineri lideri din 21 de state din Europa şi Statele Unite ale Americii, absolvenţi ai programelor de schimb cu guvernul SUA, experţi în domeniul drepturilor omului, jurnalişti ( Alina Radu, Lina Grîu, Natalia Morari, Ludmila Barbă, Mihai Fusu).
Evenimentul va fi moderat de Cristina Pereteatcu, director executiv, Amnesty International Moldova. Detalii pe facebook.

#3. Ludmila Popovici: ”Arta de a trai după traumă” 

Ludmila Popovici
Ludmila Popovici

Clubul de Elită: Impresii din viață și cărți în incinta Sediului Central Biblioteca Municipala B.P. Hasdeu, va invită la ora 15.00 să vă bucurați de sinceritațile protagonistei – Ludmila Popovici, Director executiv RCTV ”Memoria”, la tema: ”Arta de a trai după traumă”, inclusiv, impresii și detalii din viața și activitate, carieră și experiență, societate și rațiune. Detalii pe pagina evenimentului

#4. Ședința Top Toastmasters Club din 15.10.2013

Toastmasters
Toastmasters

Persoanele care vor să-și dezvolte abilități de a vorbi în public și de a-și construi un discurs, pot veni la 19.00, la Cafe Orange Studio. Intrarea e gratis, detalii pe Facebook.

#5. Romanian Quiz Night Quest 54 

Quiz Night Quest
Quiz Night Quest

Romanian Quiz Night Quest este un concurs, care se ține in local si este format din șase runde tematice. Fiecare rundă constă din 10 întrebări. Rundele au o limită de timp. Obiectivul vostru (al jucătorilor) este de a răspunde corect la întrebări și de a obține cît mai multe puncte în schimbul răspunsurilor corecte. Cîștigă acea echipă, care a acumulat cel mai mare punctaj spre sfîrşitul tuturor rundelor. Evenimentul va avea loc la 20:00, la Cinema Cafe (la Patria Lukoil Râșcani). Detalii pe pagina jocului.

#6. ”Intrusa” 

Intrusa, Teatrul-Masca
Intrusa, Teatrul-Masca

 

Pe 15 octombrie, ora 18.00, actorii Teatrului „Masca” vor juca spectacolul „Intrusa”, după Jorge Luis Borges, la Teatrul dramatic rus „A. P. Cehov” din Chişinău.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente