(foto) Câteva poezii din cele 260.000 strofe din metroul din București

poeziecover
Foto: O companie de cafea austriacă a ales într-un mod inedit să-și promoveze o nouă campanie. Cu sloganul ”Inspirând poeții din 1862 (Inspiring poets since 1862)” PC: Julius Meinl

Ieri și azi, metroul din București a fost umplut cu 50.000 de post-it-uri cu peste 260.000 de strofe de poezie. Echipa #diez a încercat să găsească cât mai multe din aceste post-it cu poezie. Dacă ai și tu una, împarte-o cu noi.

Compania de cafea, care a pornit campania, le propune călătorilor să ia cu ei câte un post-it de pe pereții trenului care va circula pe linia Pipera – Berceni în 2 și 3 octombrie.

“Poezia n-a murit. Ea are noi forme și continuă să facă lumea mai frumoasă. Trebuie doar să ne oprim o secundă și să ne dăm seama de asta. Gestul companiei de cafea din metroul bucureștean vrea un manifest al poeziei și poeților către marea masă. Suntem aici, suntem actuali, vă dorim atenția. Și mai mult ca sigur că viața dumneavoastră va fi mai frumoasă. Măcar pentru câteva secunde”, a spus Radu Pilat (Managing Partner, Heist Industries).

poezie4
Femeile din secolul trecut
poezie5
Amor amoris
poezie3
Dublu CD
poezie6
Unelte de dormit
poezie7
Versez
poezie8
Deliric
Poezie de pe pagina companiei austriece Julius Meinl
Poezie de pe pagina companiei austriece Julius Meinl, peste zona interzisă

Mulțumim mult celor care au împărțit poeziile colectate din metrou cu #diez, cine mai are adăugați-le la colecția de poezii. Le așteptăm pe pagina de facebook #diez.

Taguri: #bucuresti
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente