A fost semnat Acordul de guvernare

A fost semnat Acordul de guvernare
Foto: A fost semnat Acordul politic privind constituirea și funcționarea Coaliției Pro-europene, la semnarea acestuia au participat PDM, PLDM, reformatorii în frunte cu Ion Hadârcâ și 53 de deputați din Parlament.

A fost semnat Acordul politic privind constituirea și funcționarea Coaliției Pro-europene, la semnarea acestuia au participat PDM, PLDM, reformatorii în frunte cu Ion Hadârcâ și 53 de deputați din Parlament.

Vlad Filat: ,,este un eveniment important și totodată un examen pe care l-a trecut clasa politică din Moldova și sperăm să aducă bunăstare cetățenilor și siguranță în instituțiile statului.
PLDM și-a exprimat încrederea că pe perioada de timp cât a mai rămas până la expiraea mandatului actualui Legislativ vom reuși să ducem la bun sfârșit proiectele începute în 2009 și să continuăm reformele.”
Marian Lupu: ,,învestirea Guvernului și revizuirea condițiilor  vor oferi atât Legislativului , cât și Executivului posibilitate să continue și să consolideze procesul de reformare. Noi gândim că acest acord politic vine să stabililească echilibrul politic, noi condiții pentru asigurarea eficienței și noi mecanisme de comunicare. Am convenit să continuăm lucrul împreună și șă punem baza unui sistem politic echilibrat.”

Președintele reformatorilor a menionat că a fost un eveniment mult așteptat și speră să pășească cu dreptul într-o nouă eră a stabilității ,,venirea noastră nu este deloc întâmplătoare, noi dorim să menținem cursul european și suntem gata să formăm noul Guvern pro-european. Nu am dorit să desfășurm alegerile anticipate, dar să căpătăm încrederea cetățenilor.”

Iurie Leancă și-a exprimat atașamentul pentru Acordul semnat și speră la o conlucrare eficientă între instituțiile statului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente