Moldoveanul Ghenadie Rotari s-a calificat în finală la „Românii au talent”

ghenadie rotari
Foto: sursă foto adevarul.ro

Acordeonistul Ghenadie Rotari, în vârstă de 21 de ani din Chişinău, s-a clasat pe locul trei în preferințele publicului în prima semifinală a show-ului „Românii au talent”, sezonul 3.

Publicul la aplaudat în picioare pe tânărul acordeonist, iar Andi Moisescu i-a spus tânărului : „Aş plăti biletul meu şi al tutror prietenilor mei ca să te vadă într-un spectacol. Sper sa se intâmple cât de curând la un festival internaţional”.

În cadrul unui interviu pentru site-ul pentruea.md, tânărul a spus că speră ca prin acest concurs să-și găsească sponsori, care i-ar finanța studiile la Royal Academy of Music din Londra, la care a fost acceptat de curând. „Am acolo un loc garantat în clasa de acordeon clasic. Problema cea mai mare este finanțarea studiilor, este extrem de scump. Sper că într-un mod sau altul voi reuși să găsesc un sponsor sau chiar mai mulți, care mi-ar putea oferi un suport că să-mi realizez visul”, declară Ghenadie.

După ce şi-a încheiat numărul, el le-a făcut câte o dedicaţie celor trei juraţi. Pentru Andra a cântat o melodie de la Joe Cocker, pentru Andi o bucată din „Pantera Roz”, iar pentru Mihai Petre un tango argentinian.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente